Loading . . .
Dorinta de ciocolata

Dorinta de ciocolata

Imi amintesc cat de mult timp mi-a trebuit sa-ti explic ca nu detest nimic mai mult in lume decat surprizele. Ma scot din minti atat de tare incat imi vine sa urlu si sa uit complet de gestul pe care trebuie sa-l felicit si de care trebuie sa ma bucur cu toata fiinta mea. Sunt atat de complicata incat nu suport de nicio culoare  romantismele dupa care alta ar saliva foarte mult. Poate ca este vorba despre ce este potrivit unuia si ce este potrivit alteia. Eu adevarul este ca sunt o nerecunoscatoare.
Imi place sa te aranjez de cate ori reusesc sa-mi cumpar vreo lenjerie intima mai draguta dar nu prea esti incantat de ele uneori. Iti place ca te surprind dar ai dori mai mult de la mine. M-ai dori mai aproape de tine si nu prin shopping, pentru ca nu te impresioneaza deloc lucrurile pe care mi le cumpar chiar daca o fac pentru tine, sau pentru noi.

Surpiza zilei a fost ca te-am gasit astazi rascolindu-mi printre costume de baie. Cum sfintele sa faci asa ceva. Am ramas pironita de picioare in usa si te-am privit. Te-am privit cum aveai insirate pe pat costume de baie cu care nu-mi dau seama exact ce ai fi vrut sa faci. E mai iubitul meu nu e vremea potrivita sa port unul. Sunt 15 grade afara si soarele are niste colti pe care si-i infigee in fundul tau de cate ori are ocazia iar tu-mi rascolesti… nu. Te rog sa nu-mi spui ca ai facut efortul de a ma duce intr-un loc calduros cu masculi la bustu gol, mare si soare acum cand eu am cel mai mult de lucru pentru ca am sa te urasc enorm.

– Nu ma privi asa. Imbraca unul, vreau sa imi amintesc cum te enervezi si arunci cu sutienul dupa mine pe plaja.

– Nu fi nebun. Nu fac parada modei pentru tine!

– Te rog. Mor cand vad moleseala de afara si dogoarea care-mi promite ploaie. Vreau sa te vad zambind ca un soare.

– Ai iar vreo fantezie bolnava. Sa stii ca te pun pe blog!

– Taci. Te rog.

– Nu!

Am cedat. De fiecare data fac asta. De fiecare data cedez in fata ta. Poate pentru ca reusim sa ne completam sexual si asta uneori ma sperie prea mult. Sfarcurile mi s-au intarit prea repede din cauza faptului ca in casa nu era destul de cald pentru un costum de baie.

Spre surprinderea mea, pe cand ma intorc defiland si prostindu-ma prin casa nu am tot apartamentul intors cu fundul in sus pe masura fanteziei tale. Nu am gasit nimic ciudat, iar tu m-ai aruncat rapid pe pat si ai inceput sa ma saruti. M-ai muscat de talie si ti-ai plimbat toata limba pe trupul meu. M-ai sarutat si mi-ai spus ca merit orice placere din lume, ca toate fanteziile tale nebune sunt alimentate de mine. Cu o penita de stilou cum folosea Napoleon atunci cand ii scria lui Josephine mi-ai scris pe abdomen ca ma doresti, ca vrei sa faci dragoste cu mine asa cum nimeni n-a facut vreodata.

Apoi ai inceput sa-ti plimbi limba pe fiecare litera pe care ai scris-o. Simteam in adancul muschilor mei cum placerea ma umple. O caldura incredibila ma facea sa te doresc iar tu imi lungeai calvarul facand cu atentie caligrafia curbelor literelor scrise pe trupul meu. Am obervat tarziu sosul de ciocolata in despre care te documentai cat e de dens zilele trecute, pentru ca a fost o adevarata provocare sa-l bagi in stilou. Ador prea mult momentul in care toate astea se plimba pe trupul meu si nu mi se pare deloc atat de aiurea nimic.

Fiecare cuvant il mananci si in acelasi timp ma savurezi si pe mine….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Zeul Orgiilor
Next post Scrisoarea a treia

Arhiva

Categories