Loading . . .

pentru tine : FEMEIE !

 

Pentru tine femeie, pentru toate atingerile pe care le-am simtit pe pielea mea. Pentru toate momentele in care ai fost langa mine, m-ai tinut de mana, mi-ai demonstrat ca totul este asa cum trebuie sa fie. Buzele tale atunci cand frangeau pielea mea or sa ramana acolo unde le e locul. Vei fi in continuare femeia pe care o vreau, vei fi inca o vreme femeia la care visez.

Ratiunea noastra ca femei, nu ne da voie sa realizam multe lucruri, dar stiu ca atunci cand te-am tinut de mana mi-am dat seama de ce multi barbati apreciaza atat de mult femeile. Mi-am dat seama cate merta cu adevarat o femeie. Nu imi pare rau nicio secunda pentru clipele pe care le-am petrecut impreuna.

Pentru tine FEMEIE, sper sa vina primavara, florile sa te faca sa zambesti si soarele sa-ti descreteasca frntea. Sa porti fustele alea care innebunesc pe toata lumea si rujul acela primavaratic pe care il ador eu. Rujul acela pe care mi l-ai lasat pe mana, pe umar, pe gat, rujl acela.

Pentru tine FEMEIE, sunt sigura ca doar pentru tine soarele apare pe cer in fiecare dimineata si alunga norii, lasand cerl senin de un albastru ca ochii tai. Vrea ca tu sa te oglindesti in cer pentru ca toata lumea sa priveasca frumusetea ta. Esti cea mai frumoasa fiinta de pe pamant ar acesta este motivul pentru care dupa tine tanjesc atat femeile cat si barbatii. Dupa tine tanjeste toata lumea, dar t meriti pe cneva mult mai bun decat mine. Tu meriti o femeie adevarata nu una confuza si ciudata ca mine.

Ah! Ciudatenia ta FEMEIE m-a facut sa te doresc cu atata pasiune cu cat n-am dorit pe nimeni. Nu cred ca am sa reusesc sa mai ajung la astfel de performante cu altcineva. Ce vorbesc?!? NU VREAU! Tu, esti cea care trebuie sa ma faca sa ma simt perfecta, est femeie si meriti tot ce e mai bun.

De 8 martie scumpa mea, sper sa bei un pahar de vin si pentru mine. Eu stiu cu siguranta ca am sa fac asta.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Destinatar : sex shopuri romanesti
Next post Dorinta mea azi : pe tine

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: