Loading . . .

Scrisoarea mea catre tine

*acesta este un guest post de la o cititoare. Prima care a avut curajul sa scrie. Imi lipsesc oamenii care imi scriu, care scriu…*

Dragul meu enamorat,

Observ ca dupa confuzia dintre noi viata ta are o forma cel putin ciudata. Observ ca nu esti sigur daca mai vrei sa ne-o tragem sau daca te-ai hotarat sa cauti altceva in viata ta. Mai mult decat atat altceva-ul ala mi-ar placea cumva sa fiu eu o vreme, pentru ca tu ai nevoie de o educatie sexuala, sa intelegi ca un quickie nu e sex, ca trebuie sa astepti orgasmul ei. Trebuie sa astepti ca ea sa moara de placere la capitolul orgasme si abea apoi sa te gandesti ca meriti si tu unul. Trebuie sa-l meriti. Eu as fi putut sa-ti ofer asta. Eu mi-as dori din toata inima sa-ti ofer asta. Ai fi perfectiunea invatacelului, asta doar pentru ca eu n-am nici macar rabdarea pe care o ai tu, dar ar fi un inceput cel putin interesant.

De cate ori te vad cu ea, ma gandesc daca-ti amintesti de mine, daca-ti amintesti de noi. Ma gandesc daca ei o sa-i placa momentul in care te imbeti si vrei doar s-o lingi, dar esti atat de beat incat nici macar aia nu-ti iese. Sexul cu tine cand esti beat e atat de ingrozitor incat o domnisoara mai putin slaba de inger si mai mult alcolizata va adormi fara nicio jena sub tine. Daca ai noroc chiar deasupra ta.

Imi vine sa-ti urlu spunandu-ti ca nimeni n-o sa te futa calumea, ca nimeni n-o sa te suga, ca ai nevoie de cineva care sa iti ofere stabilitate sexuala pentru ca mai apoi, dupa ce bifezi toate idioteniile din creierul tau sa poti sa o innebunesti de placere. Sa o faci sa se indragosteasca de tine si sexual, iar tu, dupa x ani sa nu te saturi de ea. Da, este foarte important sa nu te saturi de ea, pentru ca atunci cand sexualitatea moare, iubirea se stinge in aceeasi masura. Sexul e important dar numai cat sa tina doi oameni legati atunci cand iubirea scartaie, atunci cand iubirea e imposibila. Cand sexul nu mai exista, e important ca noi sa fim batrani si ocupati cu nepoti. Hormonii o sa ni redirectionam altcumva.

Esti un mediocru de doi lei, care nici macar nu o are asa de mare. Te arunci cu toata pula-n niste pseudo-relatii care te strica, atat ca incredere in relatii cat si ca sex. Cand oare te vei maturiza?

De cate ori vad privirea aia in ochii tai, privirea aia in care aproape ca o mananci, imi dau seama ca ea nu va rezista. Degeaba e acolo langa tine acum, Iti vei arata adevarata fata, iar ea va fugi mancand pamantul, iar tu, te vei plange iar. Am sa iti dau sanii mei sa plangi pe ei, sa-mi curga lacrimile tale pe tot corpul, sa incepi sa ma saruti pana cand ajungi iar sa-ti adancesti limba, chestia, nervii, orgoliul si viata in mine. Asa am tot timpul taria ca esti al meu. Taria e la tine, dar tot tinpul in mine.

Cu drag, dependenta ta

****

2 thoughts on “0

  1. ok, va aduc la orgasm. Nu odata, tot timpul trag catre minim 2 ori. Daca cere contextul, folosesc si limba (pentru ca o limba pe clitoris, ramane o limba pe clitoris). Dar cum cacat sa reactionez cand dupa 3 orgasme ale mademoisellei, vine intrebarea “Dar tie cand iti vine ?” …

    1. Cauti alta, aia nu-i buna. Ori nu stie sa se bucure de alintul sexual, ori nu stie sa se bucure de sex. Niciuna nu-i buna

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cel mai fierbinte sarut
Next post Noapte alba

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: