Loading . . .
Despre cunoastere si control

Despre cunoastere si control

Se spune ca trebuie sa renunti la control, sa te lasi pe mainile celuilalt, sa ai incredere in partener. Increderea este unul din lucrurile pe care lumea nu le crede importante atunci cand pasiunea intervine. De ce sa ai nevoie de incredere cand ai pasiune? Dar ce este pasiunea fara incredere? Nu. Nu este ca iubirea fara sex. Sexul fara sentimente este superb daca stii cum sa-l faci. Nu. Nu este vorba despre asta acum. Este vorba de puterea de a te controla.Puterea de a ma controla. Puterea mea de a avea incredere in tine.

Cred cu tarie ca atat controlul cat si cunoasterea merg mana-n-mana si ca ele sunt foarte utile din punct de vedere sexual deoarece ajuta la multe. Atunci cand te cunosti reusesti sa creezi control asupra corpului, care este util chiar si atunci cand vrei sa-l pierzi pentru savoarea celuilalt.

Mi-e greu sa accept faptul ca tu reusesti sa-mi cunosti corpul mai bine decat mine. Te uiti cu atentie la reactii, cauti puncte care sa ma faca sa gem de placere, gasesti locuri in care n cred ca a ajuns cineva pentru ca n-am mai avut pe cineva pana acm care sa caute cu atat de multa curiozitate locuri care sa ma faca sa ma cunosc.

Te supara putin faptul ca undeva simt ca pierd controlul asupra mea si te opresc in momente in care tu ti-ai dori mai mult sa ma las pe mana ta. Nu este vorba de incredere este vorba de simplul fapt ca simt niste lucruri ciudate. Atata placere imi invadeaza corpul, atatea sentimente ma fac sa imi indrept spatele de placere incat nu stiu cum sa reactionez si singurl impuls natural pe care-l am este sa te opresc. Incerc sa ma opresc din a-l face dar pentru aia am nevoie de putin control , iar asta incepe sa devina unul din lucrurile importante.

Ador felul in care ai tu un control asupra corpului tau si cred ca acolo vrei sa ma aduci si pe mine. Poate ca asta este ceea ce vrei tu sa faci, sa cunosti fiecare parte, fiecare centimetru, fiecare lucru care ma face sa gem, sa ma incrunt si sa rad, iar apoi sa mi le arati pentru a putea sa ma cunosc si eu si sa ma controlez. Poate asa le va fi ma usor celorlalti si dupa ce ma voi controla pe mine, as putea sa devin ma putin submisiva.

Nu stiu daca ti-ar placea sa nu mai fiu submisiva. Nu stiu daca ti-ar placea toate astea  – chiar daca tu imi spui foarte des ca iti place orice imi place si mie. Sunt curioasa care este limita acestui orice , pana unde ai fi instare sa mergi. Nu sunt sigura ca stiu cum sa o testez, dar cu siguranta am sa pregatesc un pachet de filme dubioase pe care le vom discuta, care sper ca ne vor influenta – intr-un fel sau altul – momentele pe care le avem impreuna.

Cunoasterea si controlul se completeaza reciproc si sunt destul de subestimate atnci cand vine vorba de sex. Sunt poate prea putni oameni care ajung sa le aiba, dar ei – cu siguranta – au parte de cele mai bestiale partide.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Noi doi
Next post Teoria propriului orgasm

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: