Loading . . .

Despre bisexualitate

Eu personal m-am saturat de toate domnisoarele care spun ca sunt bisexuale doar pentru ca se lingusesc pe langa prietenele lor cele mai bune atunci cand sunt in preajma baietilor pentru a-i agata si excita. M-am saturat de toate domnisoarele care isi pun poze peste tot sarutandu-se cu alte domnisoare iar apoi daca le faci un apropo sexual se simt jignite.

Fetelor ! Aia nu este bisexualitate !

Nu esti bisexual daca spui “Ce bine arata x” , unde x este o persoana de acelasi sex. Nu esti bisexual daca la un chef te imbeti si te dai in spectacol tzucand o multime de fete. Nu esti bisexual daca o multime din astfel de chestii se intampla doar de fun. Esti bisexual atunci cand, ca femeie, esti atrasa de o alta femeie. Esti atrasa atat de mult incat vrei o relatie cu ea. Faci o relatie cu ea. Ii asculti toanele, sau ea tie. Sunteti un cuplu perfect chiar daca sunteti doua femei. Faceti dragoste si simtit ca lumea ta nu mai exista altfel.

Esti bisexual daca obisnuiesti la fel de prost ca mine, sa te folosesti de unele domnisoare din jurul tau doar pentru a le seduce. Doar pentru a demostra ca le poti seduce, doar pentru a demonstra ca poti ajunge in pat cu ele, iar apoi demonstratia ia final.

Sa incetam cu tampeniile! Nu exista bisexualitate daca nu faci sex. Aia nu e bisexualitate, e o tampenie de agatare care, de multe ori da rezultate. Nu va mai prostiti si jucati cu sentimentele unora doar ca sa pareti interesante, sunteti stupide si faceti lesbienele de rusine care v-ar rupe gatu daca ati face asa ceva in mod normal.

Hai sa nu mai spunem ca suntem “bisexuale” doar ca sa fim mai interesante. Vreti?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La multi ani Ursache!
Next post varianta ta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: