Loading . . .
Despre barbatii grizonati

Despre barbatii grizonati

2009_01110016

Mergand pe ideea ca femeile scot peri albi barbatilor, eu ador din toata inima mea barbatii asa ca tine, la care pot sa le numar niste fire albe atunci cand imi trec mana prin parul lor. La multi dintre cei ca tine e mult prea devreme sa aiba fire albe, stiu ca motivele pentru astfel de “probleme” in general sunt altele, dar mie imi place sa-mi imaginez cum fiecare fir alb ti-a aparut in momentul in care nu ai reusit sa ii provoci ei un orgasm.

Povestea mea este mult mai frumoasa decat orice alta legenda in legatura cu firele albe din capul barbatilor. Nu e vorba de nicio frigida pentru ca sunt sigura ca a doua oara cand ai incercat sa-i provoci un orgasm ai reusit. Nu esti primul barbat care are fire albe in cap, dar descopar cu placere ca multitudinea lor este direct proportionala cu placerea pe care mi-o provoci.

Esti atent, petreci mult timp savurandu-ma. Vrei sa te asiguri ca nu-ti voi scoate niciun fir alb pentru ca nu mi-ai provocat indeajuns de multa placere. Esti pasional, atat de pasional incat daca vei continua asa voi vrea sa ma opresc la preludiu pentru ca este indeajuns de placut sa nu vreau sa te las sa imi faci altceva.

Stiu. Prietena ta cea mai buna acum este cleo. Totul depide de ea. Este indeajuns de primitoare pentru tine. Eu i-am transmis cate fire albe ai iar ea s-a pregatit. Este calduroasa si umeda. Indeajuns de primitoare. Nu ma crezi. O atingi usor cu limba ca sa verifici. Iti place sa o degusti. Ca pe un vin bun, un vin delicios.

Imi plac barbatii grizonati. Nu imi iau eu absolut niciun film naspa prin care spun ca ei sunt batrani. E fals tot ce ai auzit. O ciorba buna se face din porc. Porcul nu este un barbat! Porcul este un animal delicios. Orgasmul garantat il vei avea oricand de la un barbat grizonat, deoarece el si-a dat silinta pe la indeajuns de multe domnisoare incat i-au iesit fire albe. Tandru si primitor. Ca un adolescent. Experienta se masoara in fire albe, nu in varsta pe care o are.

One thought on “0

  1. Splendid! 😉
    Pe cat de adevarat, pe atat de greu de obtinut asa ceva… Pentru ca aproape mereu Cleo da peste pustani grabiti, veritabili sprinteri cu durata de functionare scurta, in timp ce purtatorul de fire de par albe (recte, eu…pardon, porcul… 😀 ), da peste don’şoare incapabile sa recunoasca si sa aprecieze adevarata putere a unui motor Diesel care functioneaza perfect o noapte intreaga… 😉 Si totusi, cand se intampla asa ceva…mmm…vorba ta – nu mai e nevoie de altceva, decat de amagirea continua a unui preludiu agonizant…dus pana la infinit. Pentru ca nu explozia finala conteaza cel mai mult, ci jocul cu orgasmul…chemarea, amagirea si amanarea lui…
    La naiba! Nu stiu daca am fire de par alb, pentru ca ma port skinhead, dar in barba cu siguranta am inceput sa am. Inca nu-s un vier batran, ci un porc in devenire. 😀 Just like Cleo likes it… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post 50 chestii sexuale dragute (to do list)
Next post Ziua Orgasmului Feminin

Arhiva

Categories