Loading . . .

despre barbatii din jurul meu

Eu sunt ceea ce cititi aici, ceea ce intalniti poate pe strada, in cafenele sau in anume cluburi. In functie de cat de mult ma intereseaza persoana sau cat de mult alcool am in organism, imi afirm sa nu pofta de sex. O fac evident,  fac des, o fac mult. Depinde de atat de multi factori. O parte din barbatii care ma citesc sunt atrasi de sexualitatea pe care o eman. Imi place asta. Imi place la nebunie acest lucru.

Eu sunt ceea ce cititi aici, dar cu o limita. Am zile in care nu vreau sa discut desrpe sex si sunt indeajuns de ignoranta incat sa nu-mi pese de parerile si ideile pe care le au ceilalti. Eu sunt totusi o fata care scrie niste lucruri. Poate traite, poate imaginate, poate creeate doar de dragul de a excita si provoca oamenii din jurul meu.

Sansele ca eu n vata mea reala sa am alte pretentii de la viata sunt foarte mari. Sansele ca tu sa te comporti cu mine ca si cu o curva doar pentru ca ma citesti sunt mari. Eu am sa devin ofensiva si ignoranta, iar rezultatul nu va fi placut.

Aveam candva un baiat cu care-mi placea, imi placea la nebunie. Avea el un stil superb sa ma innebuneasca. Momentul in care el a inceput sa se comporte de parca eu as fi fost curva lui personala incercand sa ma faca sa-i satisfac toti prietenii lui buni, in mare parte nefututi si deloc pe gustul meu. A fost foarte uimit in momentul in care am inceput sa-l refuz, atat pe el cat si pe prietenii lui. Subtil ca un tanc rusesc asa cum imi sta in fire, dar lasand in urma multe minti curioase.

Eu sunt o curva, dar sunt o curva imaginara. Sunt curva unei minti bolnave, tinuta foarte bine intr-o cusca mentala si lasata sa iasa afara doar cu persoana potrivita. O domnisoara adevarata e o lady in viata de toate zilele si o curva pofticioasa intre patru pereti in pat. Da, acest blog este plin de scrieri de curva pofticioase, secrete ascunse bine sub fusta, dorinte si trairi care nu sunt normale pentru societatea de puritani din care facem parte.

Atunci cand barbatii din jurul meu se comporta ca si cum as fi prorietatea lor personala, devin ofensiva deoarece motivul pentru care se comporta asa este cu un interes prea mare care nu ma priveste. Degeaba va laudati cu mine, nu sunt o vedeta, sexul cu mine nu e atat de fenomenal, sunt o muiere ca oricare alta, nu fac nimic altfel. Nu sunt proprietatea nimanui, nu voi accepta purtarile de acel gen.

Zilele astea un domn m-a cautat la recomandarea unui prieten, a auzit ca sunt discreta. Vroia sa ma angajeze la firma lui ca sa fiu discreta fata de sotia lui. PE BUNE??? Nu e plin netu de matrimoniale de fete care nu stiu ce sa faca pentru bani? E plin netu de matrimoniale si escorte care isi fac bine meseria!

Imi plac barbatii in jurul meu subtili si seducatori. Orice barbat care depaseste limita aia devine marlan si libidinos. Nu e nimic excitant in aia, este chiar ceva enervant. Multi dintre voi nu va dati seama – ceea  ce este relativ trist, dar sper ca voi sa reusiti sa seduceti mai multe femei facand pe interesantii, fara glume de autobaza, fara a va purta cu ele ca si cu niste carpe, chiar daca sunt imbracate intr-o batistuta decupata in trei locuri.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sfarcuri roase
Next post Silentiosurile sexului

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: