Loading . . .

combin-o cu tupeu !

Te intrebi de ce toate astea, te intrebi cu ce sens. Nu stii exact ce e dezastrul asta din viata ta, dar totusi esti foarte stapana pe situatie. Cu un tupeu incredibil vii sa-mi spui ca o combini, pe ea, oricare ar fi ea, dar in special acea ea. O combini pentru ca tie ti se pare… amuzat? Da, asa mi-ai spus, ti se pare amuzant ca atunci cand te plictisesti in nu-stiu-ce-bodega sa o combini pe ea, pentru ca oricum, pentru el e fosta, iar pentru tine ar fi un one night stand ?!?

Draga mea, tu stii macar ce inseamna sa o combini ?

Sa-i trezesti interesul pana si pentru o secunda si toate astea sa se intample fara ajutor de la droguri, alcool sau alte chestii. Toate sa se intample de la sine, pentru ca tie iti aluneca mana pe piciorul ei, pentru ca ea se impiedica in buzele tale. Pentru ca pur si simplu vrei sa-i simti corpul. Atunci cand iubesti o femeie, atunci cand ti-o doresti, carnalitatea miscarii sportive sex dispare in totalitate. Dispare pentru ca in capul tau imbratisezi acel corp, acea perfectiune. Stimti acea placere pe care nu ti-o va oferi nimeni  vreodata. Simti acea confirmare ca momentul nu are cum sa fie un efect, pentru ca tu, nu trebuie sa vrei doar sa o combini, trebuie sa vrei sa o simti, sa o gusti, sa o alinti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esti o rusine!

Pentru orice femeie care si-a pus mainile pe coapsele ei, pentru orice barbat care i-a dus vreodata o floare. Pentru orice lesbiana care iubeste cu talent, pentru orice sarut care ar acoperi-o vreodata. Nu stii ce-i pasiunea, iar iubirea sta sprijinita de aceasta. Nu stii decat sa te joci, dar cand te vei arde, vei blestema toate placerile pe care le-ai jignit atunci.

Daca ai stii cat de usor dai peste cap viata ei, doar sarutand-o, jucandu-te, glumind aiurea si ajungand prea departe din joaca, ai stii, ca o femeie nu se combina, ea se savureaza, se iubeste. O femeie se devoreaza pentru ca vrei sa vezi ca-i place, vrei sa simti ca-i place, vrei pur si simplu sa o ai sub mainile tale topindu-se de placere. Restul, restul sunt doar pizde iritate care nu stiu cum sa atraga atentia asupra lor, iar apoi se simt jignite pentru ca lumea le crede bisexuale dornice sau pentru ca lumea le roaga sa tina cont de fanteziile lor (iti suna cunoscut?).

Esti o rusine!

Dar astazi ar trebui sa-ti cer scuze, pentru toate jignirile pe care le-ai adus vreodata oricarei domnite, pentru ca le-ai folosit sa futi ceva mai interesant. Cel putin astazi ar trebui sa faci asta, pentru ca peste cateva zile o sa o iei de la capat, ca orice diva care are nevoie de atentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cafeaua de dimineata
Next post cea mai buna tigara de dupa

Arhiva

Categories