Loading . . .

Colegul de camera

Totul a inceput cu ceva timp in urma atunci cand am uitat sa incui usa. Era normal, absolut normal ca daca eu ti-am pregatit o surpriza, tu esti de treisfert adormit si incet ma mangai pe spate – chiar daca sunt imbracata – cautand un sens la “de ce naiba esti imbracata asa”, era absolut normal ca in acel moment colegul sa intre.

Nu ne-a prins in flagrant de aceasta data, dar zambetul de la el de pe chip a fost usor stanjenitor. Poate ca nu asa doream sa-l cunosc, dar nu ma supara nici varianta asta.

Ceva vreme mai tarziu, am incuiat usa tocmai pentru a evita iar accidentele de acest fel. Am uitat doar cateva amanunte cum ar fi : am scos cheia din usa, alti oameni au cheie de la ea, dar pentru un moment nu a fost ceva neaparat problematic.

Defiland in varful patului (dupa) discutand despre suit-urle mele, intr-un suit care ascundea la fel de multe precum arata, eu tineam teorii despre brodeli, plasa, lycra si alte aberatii de acest gen pana cand vad ca tu incerci sa-mi faci un semn subtil. Colegul a intrat in camera, iar eu sunt dezbracata, cu un suit sexy de plasa pe mine.

Akward-ul a disparut, m-am imbracat incet si toti ne-am purtat de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Absolut nimic.
Pana acum aveam asa : doua suit-uri, colegul a venit inaite si dupa ele. Conform unor calcule si a legilor lui Murphy avea sa se intample inevitabilul.

Suit nou, sexy, plasa (iar), Atingeri menite sa alinte sfarcuri, buze pe gat mergand in jos, suav, doar bune pentru a scoate gemete. Muzica tare in fundal ca sa le acopere. Noi doi cu trupurile lipite unul de altul incercand sa ramanem cat mai mult in pzitia care – in acel moment – ne oferea o intensitate enorma. Te simteam atat de tare si de fierbinte, iar tu ma doreai atat de mult. Imi intorc capul sa te sarut si il observ. Tocmai intrase. Era intepenit in usa, uitandu-se la amandoi. Sunt curioasa ce i-a trecut prin cap in acel moment, deoarece eu clar am vazut prea mlte filme porno si m-am incordat udandu-ma mai tare si excitandu-se mult mai bine.

Acum spune-mi dragul meu, ce facem noi cu domnisorul ala care se uita la noi intepenit in usa in timp ce eu sunt iar imbracata intr-o tinuta care cere – scuze expresia – pula din plin.

– Il primim cu noi?
– Ne oprim si ne ascundem sub patura asteptand sa plece si sa ne revina cheful?
– Continuam ca si cum n-ar fi acolo?
– Ne oprim din respect in timp ce el iese balbaindu-se din camera?

Spune-mi dragul meu, ce facem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Alegem sa facem asta
Next post Gateste-ma ca pe o friptura satioasa

Arhiva

Categories