Loading . . .

Astazi mici dureri

azi,

Sa-ti spun sincer, ma doare. Ma doare interiorul meu si asta ma face sa ma gandesc putin mai des la tine (nu sunt sigura ca e de bine). Ma doare si stiu ca cel putin o vreme nu am ce sa-i fac. Nu ma pot razboi cu asta. Daca mi-a trebuit sa rabd o tona de orgasme puternice – trebuie sa accept si faptul ca cleo a avut si ea o mica nemultumire. O mica nemultumire care ma face sa ma gandesc cu groaza la momentele in care vreau sa ma duc la baie. Sau sa stau jos. Nu ma plang. Observ. As fi ipocrita sa spun ca nu mi-a placut. Puteam sa te opresc in orice moment, dar nu prea eram sigura ca doresc asta. Sunt mult prea fudula sa-ti spun sa te opresti.
Iti place, de fiecare data cand ma plang de tine sa folosesti toate combinatiile pe  care le stii pentru a-mi oferi orgasme care sa trezeasca si pietrele din curte. Ma tachinezi plimbandu-ti mainile pe corpul meu. Ma alinti cu sarutari iar intr-un moment de plictiseala ai grija sa imi dai un orgasm – poate. Uneori mai uiti sa mi-l dai si-l lasi pe mai tarziu. Doar n-am nimic mai bun de facut, decat sa ma zvarcolesc asemeni unui peste pe uscat care vrea o gura de apa.

Vorbind despre apa si pesti, imi plac degetele tale care se inneaca in lac. Putul gandirii cum ii spui tu, pentru ca e singurul lucru umed care ne inspira pe amandoi. E adevarat, o sa ne distrugem toate placerile si sexualitatea cu jocurile noastre, dar culmile orgasmelor pe care ajungem sunt de neoprit.

As vrea sa scriu intr-o zi o reteta, sa fie ceva de genul: si iti pui mainile pe talia ei, iar apoi o mangai in sus pana spre sani, dar te opresti undeva sub. Trebuie sa-mi gasesc mijlocul imaginatiei pentru a nu suna atat de idiot precum mi se pare mie ca suna.
Lucrurile pe care le descoperim impreuna sunt lucrurile care trebuie sa le descopere multi oameni. Noi am reusit sa comunicam pentru a face totul sa mearga bine, dar asta este doar varful iceberg-ului. In interiorul lui este un iglu. Lucrurile nu trebuie cucerite, trebuie doar topite. Asternuturile vor ajunge mai apoi sa se ude, peretii sa se clatine iar geamurile sa se abureaca.
Asta este ordinea lucrurilor in viata. Drumul spre un orgasm intens e pavat cu atingeri

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post singuratatea cuvintelor rostite
Next post Dovezi ca Mos Craciun e … FEMEIE

Arhiva

Categories