Loading . . .
Cel mai mare orgasm feminin

Cel mai mare orgasm feminin

Cel mai tare orgasm feminin sunt reducerile. Nu cred ca este o femeie in lumea asta care sa ma contrazica, dar sunt sigura ca am în cunostintele mele câtiva baieti care m-ar contrazice. Acum pe bune!

Nu stiu daca în lumea asta este o satisfactie mai mare decât atunci când vezi în vitrina reduceri de 80% si reusesti sa îti cumperi tot ceea ce îti doreai si nu îti permiteai. Rochita aia sexy, colierul ala bestial si multe altele, care te fac sa te simti, pe cat de bine arati.

Stiu ca sunt o multime care ar pune la îndoiala ceea ce spun eu acum. Poate ar avea Si de ce, deoarece, sunt prea multe momente pe zi în care aberez (ce-i drept mai rar aici). Acum sa spun de ce, cel mai tare orgasm feminin sunt reducerile la shopping, si asta  asa cum stiu eu : cu lux de amanunte.

Ea : se plimba trista prin oraa, usor demoralizata, shopping teraphy ar prinde bine daca ar fi bani. Dar nu sunt bani, sunt prea putini. E criza. Trece pe lânga o vitrina si vede ca scrie mare : reduceri 80%.

Intra sa caste ochii, stie sigur ca nu are banii necesari sa-si permita nimic. Dintr-o data, fa?a ei se lumineaza, intra lumina în viata ei, totul devine colorat în jur. Rochia favorita, aia sexy, mulata pe fund, cu decolteu generos, care nu ii face fundul mare, nu o face sa para grasa e la reduceri si pe raft este exact numarul ei. Sta acolo si asteapta sa fie probata iar si cumparata. Sfioasa, o ia ca si cum nimeni nu ar fi vrut-o. In mintea ei se uita, si ii e mila de ea. Chiar daca este doar o rochie, ea trebuie sa fie egala cu toate rochiile, si ce daca altei tipe i-a facut fundul mare? Asta nu inseamna ca este genul de rochie care trebuie sa o lasi sa putrezeasca pe raft. Priveste rochia. Timid o duce in cabina de proba. Nu este sigura ca este ceea ce ar trebui sa se intample, dar un probat nu a omorat pe nimeni.

Ea isi propune sa nu se uite la pret, ca sa nu-si faca sange rau. Este cea mai inspirata idee. O probeaza si apoi totul in jur se opreste. Totul in jur este perfect, ziua incepe sa se insenineze, nimic nu ar putea sa o strice. Isi face curaj, si se uita la pret. Este un pret care trebuie auzit cum striga. El si rochia, amandoua striga ca trebuie aprovizionate. Rochia pare a avea propria ei personalitate.

Si cumpara rochia. Ziua ei este de milioane de ori mai superba. Nu mai este nevoie de nicio cumparatura, pentru ca deja e mai mult decat avea nevoie. Te va astepta in rochia aia cand va veni acasa, si doar cand o vei vedea radiind, vei accepta adevarata valoare a cumparaturilor.

Cel mai mare orgasm feminin, este si va fi, atunci cand femeile isi vor achizitiona, toate lucrurile dupa care au tanjit, la un pret de nimic. Atunci vor zambi la fel de frumos ca in clipele cand tu transpiri vrand sa-i oferi un orgasm cel putin asemanator. Cadourile o vor bucura, dar nu vor fi orgasmice. Cumparaturile sunt tot timpul linistitoare, terapeutice, si cele care te scutesc pe tine de o multime de discutii de genul “ce e cu tine?” “nimic” “atunci de ce plangi”.

Cu toate astea, doamnelor, nu stresati barbatii, si nu-i obligati sa va inteleaga. Pentru ei, nu este atat de important statul cu orele, si fataitul in fata oglinzii, nici oglinda din dressing, nici oglinda din cabina de proba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Caci te urasc azi, la fel de mult ca maine
Next post Dilema de seara

Arhiva

Categories