Loading . . .

Caut muza full-time

M-am hotarat, asa nu se mai poate. Nu pot sa sper intotdeauna ca o sa rasara o muza mai buna. Nu pot sa ma amagesc cu existenta perfectiunii intr-o lume in care toti ne dorim satisfactia suprema. Suntem poate mult prea concentrati sa gasim alte lucruri in viata. Suntem cu siguranta in stadiul in care, nimic nu conteaza mai mult decat fericirea, dar ne ocupam atat de mult timp cautand-o pe aia perfecta incat uitam sa ne bucuram de cea pe care o avem.

Am sa fac un casting, am sa adun cv-uri, am sa fac tot ceea ce este necesar ca sa am un muz full-time, pentru ca pe bune, muzele astea part-time mai mult ma debusoleaza. Nu mai stiu ce, de ce, cand, cine. Nu mai vreau confuzia asta la capitolul muzelor. Este foarte greu pentru un sac de hormoni asa ca mine, sa isi dea seama care este atingerea care ii trezeste cheful de scris cel mai tare. Care este orgasmul cel mai puternic, sarutul cel mai suav.

Stiu. Imi asum faptul ca o sa mi se reproseze ca vreau stabilitate si monogamie. Nu vreau asta, sau nu neaparat. Vreau un muz cu norma-ntreaga. Sa fie acolo de cate ori am eu nevoie de el, sa nu trebuiasca sa apelez la altcineva. Sa stiu ca isi da interesul sa ma inspire, iar apoi sa ma expire direct pe tastatura. Sa am acea respiratie in ceafa care sa ma faca sa ma gandesc doar cat de repede pot sa smulg hainele de pe el si sa-l devorez ca pe o prajitura. Vreau sa stiu ca ma arunc in patul ala unde-mi las toata fantezia sa o ia razna, unde nu ma cenzurez si zic tot, fac tot si nimic nu mai conteaza. Patul ala unde totul se intampla de la sine, totul vine din instinctul ala animalic care te face sa te topesti de placere. Instinctul ala care ma face sa nu ma opresc din scris prea curand.

Nu vreau sa mai vorbesc despre pat sau despre ce stiu eu ce balarii. Vreau doar un muz. Full-time. Vreau sa ma simt bine langa el, sa nu mai vreau sa ma ridic din pat de langa el, sa fie atat de perfect incat sa ma ingrijorez ca poate am pus prea multe cuvinte si ca intr-o zi o sa-mi spuna ca m-am atasat si va trebui sa imi gasesc alt muz. Asta nu va fi neaparat o crima, pentru ca daca se va intampla, am sa accept toate lucrurile si am sa refac castingul. Am sa urlu in gura mare, ca am nevoie de cineva sa ma futa asa cum ii place si sa imi arate ca-mi place si mie la fel de mult, pana cand ma voi umple de cv-uri.

Declar deschisa vanatoarea de muzi. Cv-urile se depun pe mailul de contact, apoi va urma o sesiune de interviuri in urma carora se va alege muzul. Nu accept muzi dispusi la part-time, pentru ca nu am timp. Ofer CAS si somaj in caz de nepotrivire de orgasm intelecutalo-inspirational. Vreau ca cv-urile sa contina toata experienta dobandita. Fara minciunele pentru ca se simte. Accept si scrisori de intentie atasate. Ar fi chiar recomandat sa fie.

Lasati orgasmele sa vina la mine !

FAQ :

Unde trebuie trimise CV-urile?

– Ori le insirati la formularul de contact de mai sus, sau puteti sa le puneti pe sub.fusta [at] yahoo [dot] com

CV-ul trebuie sa fie ca unul pentru job?

– Da, ceva de genul ar trebui sa arate, dar cu relevanta sexuala.

Ar trebui atasata si poza la CV?

– Lasa-ti imaginatia sa curga pe acest subiect. E drept, imaginatia aia va fi luata in considerare.

Este obligatorie scrisoarea de intentie?

– Nu neaparat obligatorie, dar e un punct in plus.

Care este data limita?

– 15 octombrie, momentan 🙂

2 thoughts on “0

  1. vezi ce iti doresti … ca niciodata nu o sa stii pe cine primesti … sub fusta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Revenirea ta – flamanda
Next post Scriind cu tine de fata….

Arhiva

Categories