Loading . . .

Iustiiiin!!!!!

*nota: aceasta poveste o sa se lege mai tarziu cu alte aventuri ale lui Iustin. Pentru ca este probabil a doua oara cand dau nume, ma astept sa va dati seama ca numele sunt fictionale, dar uneori nu poti produce un anume efect fara sa cauti un nume*

Intr-o noapte geroasa de iarna, o noapte de iarna ca-n povesti cu putin viscol si multa zapada, se facea ca Iustinian cu prietenii lui iesisera la o fecioreasca. Aceasta fecioreasca era facuta cu scopul de a agata, in special ei, de a cauta inspiratie, in special ei, pentru ca el avea o iubita atat de frumoasa ca abia iti puteai dezlipi pleoapele de pe fundul ei.  Cand Iustinian nu era atent, unul din ei isi mai scapa nevinovat o mana pe fundul ei, iar ea le arata printre zambete ca este uda pe sub fustita. Era pacat sa fii uda pe sub fustita cand afara erau -20 grade, iar eroina noastra nu prea stia cum o sa se descurce prin zapada.

Petrecerea se incinge, ochii incep sa le luceasca, nimeni nu mai stie cu exactitate ce sa faca . Pana la urma, reusesc sa se hotarasca: este momentul sa se chinuie sa gaseasca un echilibru interior si sa porneasca spre casa. Pornesc oamenii mei spre casa, fatuca lui Iustinian cu o frica sa nu faca tzurtzuri de la cat era de uda si de excitata. Iustinian constata ca nu se poate duce sa o duca pe fatuca acasa, dat fiind ca el era putin cam prea ametit de alcool. Il roaga pe unul dintre baieti (clar ca l-a nimerit pe acela care-si tot scapa mana pe sub fusta ei) sa o duca pe fatuca acasa, doar ei mergeau in aceeasi directie iar Iustinian al nostru stia ca el e baiat de treaba si are grija sa nu o violeze nimeni pana acasa.

Ajung ei in fata blocului, baiatu o conduce pana la scara si apoi da sa plece. Fata-l prinde de mana, il trage-n scara blocului si in coltul acela intunecat ii pune mana sub fusta ei. Pe cat de frig era afara pe atat era ea de uda. Incepe sa-l sarute, incepe nebunia, el nu se mai abtine, se uita o data in stanga si o data in dreapta, vede ca nu vin vecinii si tot ce mai putea el sa faca era sa spere ca ea nu e galagioasa si ca nu o sa trezeasca toata scara.

Fata incepea sa se excite, in trage se prea, il musca de ureche si-i sopteste:

– Asa, da-mi-l pe Iustin in mine! Ahhhh DAAA!!! Da-mi-l pe Iustin in mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La multi ani Eminescule
Next post Pasional, pasionant, pasi marunti spre mmmm

Arhiva

Categories