Loading . . .

Iustiiiin!!!!!

*nota: aceasta poveste o sa se lege mai tarziu cu alte aventuri ale lui Iustin. Pentru ca este probabil a doua oara cand dau nume, ma astept sa va dati seama ca numele sunt fictionale, dar uneori nu poti produce un anume efect fara sa cauti un nume*

Intr-o noapte geroasa de iarna, o noapte de iarna ca-n povesti cu putin viscol si multa zapada, se facea ca Iustinian cu prietenii lui iesisera la o fecioreasca. Aceasta fecioreasca era facuta cu scopul de a agata, in special ei, de a cauta inspiratie, in special ei, pentru ca el avea o iubita atat de frumoasa ca abia iti puteai dezlipi pleoapele de pe fundul ei.  Cand Iustinian nu era atent, unul din ei isi mai scapa nevinovat o mana pe fundul ei, iar ea le arata printre zambete ca este uda pe sub fustita. Era pacat sa fii uda pe sub fustita cand afara erau -20 grade, iar eroina noastra nu prea stia cum o sa se descurce prin zapada.

Petrecerea se incinge, ochii incep sa le luceasca, nimeni nu mai stie cu exactitate ce sa faca . Pana la urma, reusesc sa se hotarasca: este momentul sa se chinuie sa gaseasca un echilibru interior si sa porneasca spre casa. Pornesc oamenii mei spre casa, fatuca lui Iustinian cu o frica sa nu faca tzurtzuri de la cat era de uda si de excitata. Iustinian constata ca nu se poate duce sa o duca pe fatuca acasa, dat fiind ca el era putin cam prea ametit de alcool. Il roaga pe unul dintre baieti (clar ca l-a nimerit pe acela care-si tot scapa mana pe sub fusta ei) sa o duca pe fatuca acasa, doar ei mergeau in aceeasi directie iar Iustinian al nostru stia ca el e baiat de treaba si are grija sa nu o violeze nimeni pana acasa.

Ajung ei in fata blocului, baiatu o conduce pana la scara si apoi da sa plece. Fata-l prinde de mana, il trage-n scara blocului si in coltul acela intunecat ii pune mana sub fusta ei. Pe cat de frig era afara pe atat era ea de uda. Incepe sa-l sarute, incepe nebunia, el nu se mai abtine, se uita o data in stanga si o data in dreapta, vede ca nu vin vecinii si tot ce mai putea el sa faca era sa spere ca ea nu e galagioasa si ca nu o sa trezeasca toata scara.

Fata incepea sa se excite, in trage se prea, il musca de ureche si-i sopteste:

– Asa, da-mi-l pe Iustin in mine! Ahhhh DAAA!!! Da-mi-l pe Iustin in mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La multi ani Eminescule
Next post Pasional, pasionant, pasi marunti spre mmmm

Arhiva

Categories