Loading . . .
Te chem la un film

Te chem la un film

Nu stiu de ce, international vorbind, asta este una dintre cele mai mari minciuni a epocii. Daca stau mai bine si  analizez nu e chiar o minciuna, de fapt este invitatia cu un subtext pe care toata lumea îl cunoaste. Parca uneori ramanem fara inspiratie cand dorim invitatii subtile, sau poate chiar exista oameni care doresc sa se uite la film, doar ca filmul este plictisitor si nu ai altceva de facut, decat sa creezi unul mult mai interesant. Netflix and chill

Atunci când mi-ai spus “ramâi la mine la un film!” am stiut ca am sa vad prea putin din film. Faptul ca tu ai început sa cauti destul de intens un trailer de film interesant m-a descurajat pentru un moment. Ma gândeam ca am gasit un tip care sa ma lase sa ma uit la tot filmul si era un gând care nu ma încânta. Sa ma uit la un film linistita pot si acasa nu trebuie sa stau noaptea târziu la tine sa fac asta.

A început filmul iar eu m-am asezat comod în pat. Eram descumpanita si speram ca filmul va fi unul îndeajuns de palpitant. Mi-ai oferit umarul tau pentru o mai buna vizionare, am acceptat. Te-am îmbratisat cu drag si am început sa-mi concentrez toata atentia asupra filmului. Mâna ta era la mine pe talie – unde altundeva sa fie daca vrei sa te uiti la film cu o fata?

Pe masura ce comentariile cu trimitere la film cresteau, mâna ta cobora. Ajunge pe fund! Ma tragi mai aproape de tine. Îl mângâi si îmi privesti cu multa bagare de seama fiecare reactie. M-am hotarât sa fac pe interesanta si sa ma fac ca nu observ o mâna care îmi maseaza fundul. Ai observat reactia mea si nu esti prea bucuros de ea. Te-ai hotarât sa scoti de la mine, macar un geamat, iar mâna ta aluneca între picioarele mele. Acum o pui acolo si nu o mai misti. Astepti sa vezi ce fac. Îti spun ca stau incomod si ma asez astfel încât îmi departez picioarele, pentru ca sa vad, cât de mult vrei sa vezi din film, pentru ca mie mi se pare destul de interesant (înca ma refer la film).

Mâna ta începe sa verifice tot pantalonul meu. Ma atingi usor si masezi fiecare centimetru. Stiu, am blugi si materialul nu este prea moale, dar nu am ce sa fac, nu stiam ca ai nevoie de ceva moale si pufos. Te asigur ca chilotii sunt pufosi, si daca mai continui cu pipaitul în felul asta te asigur ca o sa fie si putin umezi.

Observ ca filmul nu îti mai prezinta multa  importanta si încep sa ma simt mai importanta decât un film. Asta e de bine cred, dar nu sunt sigura ca nu vreau sa vad totusi filmul. M-ai pacalit ca nu te interesez pentru un moment, oare sa ma razbun pentru ca m-am lasat pacalita? Cred ca stiu cum ma razbun. Razbunarea suprema este sa nu te mai poti uita la film! Ma ridic deasupra ta si încep sa te sarut.

Da, stiu, ai fi vrut sa vezi filmul, dar nu se poate! Nu se mai poate, m-ai tachinat destul ca sa nu te mai las sa te uiti la film,  acum sunt suparata pe mine ca m-am crezut mai neinteresanta decât un film. Nu trebuie sa mai am parerea asta proastra despre mine vreodata. Eu sunt cu siguranta mai interesanta decat orice film. Doar daca nu este un film porno cu vreo 5 femei cu bust mare si vreo 7 barbati dubiosi care vor sa le faca harachiri.

Nu stiu ce ai cu bluza mea, dar observ ca te-a încurcat destul de mult, a fost prima care a zburat din tona asta de haine care este între noi doi. Mâinile tale sunt calde si moi, atingerea ta îmi face corpul sa tresare câte putin de fiecare data când parcurge câte un centimetru din el. Tresar de placere iar tie îti place sa observi ca ai un astfel de efect asupra mea. Daca ma gândesc mai bine, cui nu i-ar placea?

Corpurile noastre încep sa se lipeasca unul de altul, pielea noastra transpira în fiecare moment. Amândoi avem pori care asuda de la atingeri si sarutari între noi. Nu mai conta filmul, el rula singur, iar cuvintele lor erau cele mai neinteresante sunete din încapere. Da. asta se întâmpla când între doi oameni creste pofta de placere, creste apetitul de savurat. Buzele tale se plimba pe corpul meu, prin locuri prin care, sa spun drept nu ma asteptam. Ma musti de talie, de un sfarc, de fund.. ma alinti asa cum probabil ca merit pentru ca am stat cumine si m-am uitat la începutul filmului. Nu vreau sa-ti multumesc pentru cum ma alinti, simt ca merit tot acest procedeu care ma face sa gem usor, încet, iar daca as fi o pisicuta cu siguranta as toarce.

Nimic nu conteaza atunci când sarutarile noastre ajung sa faca tot timpul din jur sa aiba o alta însemnatate. Stiu, dupa cum îti plimbi mâinile pe spatele meu, stiu ca nu vrei sa ma dau jos de pe tine. Mai mult, nu vrei sa încetez sa-mi plimb limba peste tine. Da, stiu ca vrei sa cobor, vrei sa sarut fiecare parte, mai ales cea care te intereseaza cel mai mult. Da, acum iar vine rândul meu sa te tachinez si sa ma fac ca nu stiu de ce insisti sa cobor tot mai jos. Dar cobor si nu fac pe vedeta. Acum e rândul meu sa îti raspund alintului, pentru ca nu vreau sa ramân datoare. Nu vreau sa spui ca tu ai facut totul. Vreau sa am si eu meritul meu, pentru ca daca stau deasupra, trebuie sa te fac mândru de mine.

Mâna ta pe capul meu care îmi prinde parul desfacut îmi spune ca îti place destul de mult ceea ce fac. Ma bucur sa descopar asta, ma bucur sa aflu ca saruturile mele, îti fac pofta de mine, la fel cum îmi este mie, în momentul acesta, pofta de tine. Te savurez pentru ca meriti pentru ca fiecare parte a trupului tau îti merita fiecare sarut, pentru ca îmi place sa te musc, sa înghit, sa fac minuni, si pentru ca astazi sunt o vrajitoare buna.

Nu rezisti mult asa, nici eu nu as rezista, si vrei sa îmi arati ca poti mai mult, cu mult mai mult! Eu ascultatoare ma supun, ma supun si te las sa vii deasupra mea, si sa-mi arati ca stii sa faci minuni. Trupurile noastre se lipesc unul de altul, iar eu simt cum ma încalzesc tot mai mult. Stiam eu ca nu voi vedea tot filmul, dar filmul asta îmi place mai mult. Pasiunea dintre noi arata clar ca suntem mai interesanti si stiu mulai care ar fi invidiosi pentru ca nu reusesc sa aduca asemenea pasiune între ei, la un film !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post catren ero(t)ic
Next post Guest post – ploaie frumoasa

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: