Loading . . .

Tanjiri sau dorinte orgasmice

Ti-a mai venit o idee. E drept ca ne-am intalnit in idei amandoi. Nu stiu exact ce cautam, dar cred ca suntem castigatori daca ne-am intalnit in idei in halul asta. Credeam ca lista aia s-a oprit si a murit asa. Cumva, mi s-a trezit interesul, gandurile, trairile, s-a trezit tot iar rezultatul este unul socant. Am reinceput sa rasfoiesc toate site-urile sa iau notite si sa caut. Sa caut perfectiunea in arta, sa caut ceva nemaifacut, colturi de placere netestate, lucrur nefacute. Oameni care doar discuta despre ceva pentru ca au facut, oameni care au filmat anumite lucruri si pare atat de placut.

030

M-ai blocat cu vesnica intrebare:

Tu dupa ce tanjesti?

Habar n-am, sincer.

Nu se poate, trebuie sa-ti doresti ceva!

Dar nu imi vine nimic in minte!

Nu se poate! Sunt lucruri pe care le vrei, hai sa le facem!

Intelege ca nu tanjesc dupa nimic?

Tu cum iti hranesti placerea atunci?

In general, imi hranesc placerea cu tine. Stiu ca suna melodramatic, dar intotdeauna m-am gandit si mi-am mulat placerea dupa dorintele lui, iar acum – ale tale. Stiam ca fiecare o sa vina cu ceva nou, iar asa o sa am cum sa exploatez absolut tot ce imi doresc, absolut tot ce-mi este la indemana. Nu am avut pretentii pentru ca niciodata nu am stiut ce vreau, ce-mi place. Eram intr-o descoperire continua a placerilor mele.

Aparitia ta a mai modificat din aceste lucruri. A mai cizelat anumite placeri, am mai plecat cu gandul si cu propunerile in anumite directii, totul deasemenea cu acelasi scop: de a cauta.

Curiozitatea cand vine vorba de placere, este ceva ce nu stiu daca are limite. Zonele de comfort sunt bine stabilite iar depasirea lor este ciudata.

Inca nu sunt sigura ca am trasat in creierul meu lucrurile dupa care tanjesc, dar stiu ca mi-am facut topul lucrurilor pe care vreau sa le exploatez pana-n panzele albe

  • soft bondage
  • orgasm denial
  • multiple orgasm
  • forcedorgasm
  • cuntbusting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa te fut
Next post Placerea durerii

Arhiva

Categories