Loading . . .

Raspunsul care ma sperie

Capitolele incep sa curga ceea ce ma ingrijoreaza. Capitolele incep sa se creeze intr-un amalgam de orgasme si dorinte in capul meu. Incerc sa-mi fac timp pentru toate. Pentru a trage de timp, pentru a ma documenta, pentru a scrie toate lucrurile frumoase pe care vreau sa le scriu despre tine. Ti-am mai spus ca ma sperie tot ce tine de noi. Sa stii ca n-am glumit. Sper doar ca scrierile mele sa nu te sperie si pe tine de-a lungul timpului. Eu atunci cand incep sa creez dau totul din mine, iar asta sper sa nu te aduca in anumite situatii incomode. E drept, asta se cred ca nu va fi cazul, deoarece obsesia mea pentru comunicare pare sa nu fie acum o problema, iar tu nu cred ca ai obiceiul de a interpreta la infinit fiecare cuvant al meu cautandu-i intelegerea din spatele randului.

Ma sperie cat de bine comunicam, ma sperie de multe ori inclusiv intensitatea orgasmelor si usurinta cu care ajungi la ele. Nu inteleg de ce drumul asta mi se pare acum atat de usor, cand de fapt pentru altii e greu. Poate ca obsesia mea asupra comunicarii nu este neaparat o idee prin care vreau sa nu ma opresc din vorbit sau din scris. Poate ca obsesia mea este modul prin care reusesc sa imi dau seama cat de usor va putea el sa ajunga la orgasme, el care va urma dupa tine.

064

Cat despre orgasmele tale, sa stii ca n-am uitat. Cu fiecare poza pe care o vad pe net imi vine in coltul mintii o idee. Improvizez mai mult decat am improvizat pana acum. Pe langa asta, improvizatiile mele nu mai fac parte doar din partea in care arunc trei haine pe mine si tot peisajul te intarata. O sa se ajunga si la partea asta, dar pana cand inspiratia mea va cere mai mult decat as putea sa suport, vreau sa profit de tot.

Am sa caut raspunsurile placerii in orgasmele pe care mi le provoci tu si in cele pe care ti le provoc eu. Am sa caut raspunsurile dilemelor mele, ale frustrarilor altora, ale somnului bun si toate prostiile care roiesc intr-una in capul meu. Culmea este ca ma simt mult mai relaxata, am pierdut undeva nesiguranta. Ma bucur ca intre asternuturile tale am gasit la fel de multe raspunsuri pe cate intrebari aveam. A mai ramas una: cata placere poti sa suporti?

Raspunsul si reactiile vor depinde doar de noi. De modul nostru de a comunica unul cu altul, de a avea rabdare pentru un rezultat. Playlist-ul potrivit, ciocolata, cola, poate si vasilica sau poate doar mancat in varful patului, chiar daca regula este ca nu se mananca in pat. Invatam sa impartim orgasme si placeri. Mai mult eu decat tine. Dar multumirile pentru acest lucru or sa apara in timp. Pana atunci mi-am propus sa continui sa te alint. Pana cand degetele-mi vor obosi. La propriu. Atat de la tastat cat si de la masat. Acum ca ma gandesc mai bine, cred ca totul este un masaj. Degetele mele fac masaje continuu, fie ca este vorba de corpul tau, fie ca este vorba despre tastatura, uneori poate ca este vorba doar despre mine.

Sa curga raspunsurile. Sa curga ideile. Restul este doar istoria orgasmelor care va ramane scrisa in memoria noastra.

One thought on “0

  1. Pana la urma te sperie raspunsul, sau te bucura aflarea lui ? Dileme, dileme 🙂

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Suma totala a frustrarilor
Next post Egoismul orgasmelor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: