Loading . . .

Pofte

M-a lovit o pofta nebuna, o pofta de tine si de tot. Ma gandesc cu jind la articolele pe care le-am scris si evit cu talent sa le citesc. Le arat la altii, sa le trezesc lor pofta, iar eu incerc sa mi-o tin in frau pe a mea.

Poate m-am pavloviat cu tine, poate asta nu este un lucru care sa-ti placa. Poate ca ar trebui sa gandesti mai putin si sa ne bucuram de toate lucrurile care sunt, atat cat sunt. Stii prea bine ca poftele unei printese nu rezista o eternitate, decat daca ai destul putere, vointa si seductie ca sa o ai satula cat mai multa vreme.

Mi-e pofta de tine, sa-mi plimb buzele pe umarul tau atunci cand stau sa ma gandesc ce sa-ti mai fac, sau cum sa abordez o anumita fantezie pe care m-am facut ca o ignor, de pe peretele dorintelor gif-uite.

Mi-e pofta sa imi plimb unghiile pe spatele tau, sa te zgarii usor si sa te lipesc de mine. Buzele tale sa se apropie umede de ale mele, sa se plimbe pe gatul meu, pe umerii mei, pe sanii mei.

Mi-e pofta sa zac la tine in brate si sa-mi vina brusc cheful nebun de a te mangai si saruta fara sa ma opresc, ajungand iar sa ratam filmul la care incercam sa ne uitam de cateva minute.

Mi-e pofta de cine facute la miez de noapte si de un animal nesatul care trebuie savurat, centimetru cu centimetru.

Mi-e pofta!

XXX_0368-239

One thought on “0

  1. Buna Cleo, sunt egopotent de pe chat ( stii tu care:P ), Felicitari pentru postare 😀

    Daca e sa vorbim de pofte …. eu am o pofta ,,nebuna” sa admir cat mai multe poze cu tine ( cat se poate de recente). Imi placi ca om , dar si ca fiinta/ trup 🙂 ! Ai grija de tine, eu sunt plecat o perioada de timp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Povestire
Next post De ce nu raspund pe facebook

Arhiva

Categories