Loading . . .
Placerea din ochii tai

Placerea din ochii tai

Ideile pentru a te surprinde apar in mintea mea destul de usor. Ma trezesc ca imi bantuie in minte cateva zile bune, pana cand sa realizez ca pot sa ma folosesc. Poate ca inca nu mi-am dat seama cum sa te leg, poate ca inca nu stiu toate metodele prin care sa te pot surprinde, dar cu siguranta inspiratia mea este destul de productiva incat sa gasesc ceva cu ce sa te bucur.

Am constatat ca am lucruri care stau in dulap de dragul de-a sta, ca poate s-ar bucura sa iasa la iveala, pentru ca a trecut indeajuns de mult timp de cand n-au vazut lumina cearsafului.Poate ca este momentul sa defilez in fata ta, chiar daca surprinderea nu o sa fie atat de mare precum o vreau. O sa aduc ceva nou, o sa aduc ceva ce stii ca am, dar nu stii cum se simte, iar astfel o sa imi dau seama cat de bine se muleaza toate lucrurile astea intre noi, pana cand ne vom face propriul dulap cu jucarii – doar al nostru.

Stiam ca o sa gasesc ceva sa-ti placa. Nu era greu. Dupa prima sedina foto legata, era chiar destul de usor sa-mi plece gandul la slave suit-ul care este printre favoritele mele. Am stat sa ma gandesc cum sa fac sa fie totul foarte usor. Am stat sa ma gandesc cum pot sa-l iau pe mine si sa ma desfaci ca pe-un cadou si sa te bucuri, dar mi-am dat seama ca in perioada asta a anului, cu vremea asta schimbatoare este prea greoaie pentru noi.

M-am hotarat c-am sa ma imbrac in fata ta, si-am sa te leg la ochi ca sa nu poti vedea cum ma chinui.

Tot timpul ma chinui sa ma imbrac cu chestia asta. Parca de fiecare data cand o port isi schimba regulile prin care pot sa o iau. Parca sunt mai multe funii si parca se innoada tot mai repede intre ele. Parca.

Te-am rugat sa te dezbraci si am savurat momentul. Este unul dintre cele pe care-mi place sa le savurez. Ma faci sa vreau sa ma infrupt din tine, sa te opresc din dezbracare si sa te sarut. Sa imi plimb buzele flamande pe fiecare particica pe care o dezgolesti. M-am abtinut si te-am privit. Te-am privit simtindu-ti flamanzeala din priviri. Nu e greu sa o observ, dar imi place!

1454135

Te-ai intins pe pat si ai asteptat. Te-am legat la ochi, frumos, ofticandu-ma ca am uitat fularul acela frumos de legat la ochi – acasa. Te-as fi legat si la maini, dar nu aveam inca curaj sa ma apropii de noduri si alte lucruri de acest gen.\

M-am imbracat si am avut grija sa aranjez totul la locul lui. M-am pus peste tine si te-am simtit. Vroiai sa ma pipai, sa vezi, dar nu vroiam sa stii nimic din ce te asteapta. Vroiam ca primul lucru pe care-l faci este sa vezi. Sa vezi cum arata, sa ma mananci din priviri si apoi sa-ti faci de cap cu imaginea din mintea ta.

Acea privire a fost lucrul pe care l-am asteptat. Acea privire mi-a confirmat ca totul este in capul meu si ca o sa te bucuri ca un copil care primeste un bax de oua Kinder in dimineata de craciun, a tunci cand o sa-ti fac astfel de surprize. O sa ma savurezi ca si cum nu m-ai savurat vreodata.

Mainile flamande ma vor intoarce pe toate partile pentru a vedea modul in care suit-ul se muleaza pe corp. Sa vezi fiecare parte, fiecare linie, fiecare colt al meu. Sa iti plimbi buzele flamande si sa ma despachetezi, chiar daca sunt deja – teoretic – goala.

>Ma gandesc sa te mai leg la ochi. Ma gandesc sa te leg si la maini. Ma gandesc sa te leg mult si sa defilez prin fata ta in suit. Sa nu te las sa ma atingi, sa saruti doar bucati din mine, iar eu sa te pot savura oricat as vrea.

Pana atunci, lasa-mi mintea sa plece departe, pentru ca acum inchid ochii si ma bucur de atingerile, sarutarile si orgasmele cu care ma alinti.

LookSexy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Inspiratie filmologica
Next post De vorba cu cleo

Arhiva

Categories