Loading . . .

Dorinta mea azi : pe tine

Eu te vreau pe tine, egoist. Doar pentru mine. Sa nu te impart cu nimeni.

Eu te vreau asa cum te vreau asa cum nu te vrea nimeni. Te doresc dintr-un strafund de fiinta, incat sunt sigura ca nici tie nu-ti vine sa crezi. Stiu ca esti mai mult decat flatat, ca nu ma crezi, si ca poate nu stii cum sa reactionezi. Nu-i nicio problema. Nu am sa-ti spun. N-am sa-ti fac o declaratie de dragoste. Asta o sa-ti faca o fata care te iubeste. Eu te doresc. Nu stii care-i diferenta? Cum nu? E simpla. E vorba de dorinta, de ce vreau sa am, ce pot sa am. Pentru mine, egoist, posesiv, asa cum esti tu de multe ori. Tu o faci din iubire, eu ii spun sex.

Fii serios, nu sunt singura care spune sex la chestia asta. Toti ne manifestam dorintele si tensiunile in ceva sexual. Problema, dragul meu, este ca eu nu te iubesc. Poate ca toate fetele alea care roiesc dupa atentie in jurul tau te iubesc, si te lingusesc, si asteapta ca tu sa le iubesti. Eu nu sunt asa. Eu am nevoie de atentie doar atat cat trupurile noastre sunt lipite unul de altul, suntem transpirati, ne este cald, si in camera sunt undeva in jur de 15 grade. Noi murim de cald, ne sufocam, si imi spui ca ma doresti. Esti excitat si mainile tale se plimba pe spatele meu. Reci. Eu tremur usor, pentru ca-mi place, iar tu iti ceri scuze ca narodu ala de coleg de camera a uitat geamul deschis, si te oferi voluntar sa ma incalzesti. Si ma vei incalzi. Imi vei incalzi toata fiinta, si atunci, atunci vei intelege ce simt eu pentru tine. Atunci vei intelege ca te doresc. Atunci vei intelege de ce nu vreau sa te impart.

Bine, adevarul este, ca oricum, la cat imi reprosezi tu zi de zi, ca nu vrei sa fi “unul din aceia” , si nu stiu daca te referi la unul din tipii care se culca cu fete doar pentru a simti putina satisfactie sexuala, sau unul din tipii pe care-i combin eu zilnic. Oricum, nu esti unul dintre ei. In niciuna din categoriile enumerate cu niste randuri mai sus. Tu esti acela, care a facut o parte din toate astea.

Ti-ai lipit trupul gol de al meu. Ti-ai plimbat mainile peste mine, si ai adormit imbratisat, gol, la mine in brate. M-ai tinut intepenita, vreo doua nopti. Nu am prea putut sa ma misc, si nici nu stiam daca vreau. Te purtai cu mine, ca si cum am fi fost cuplu de prea mult timp, si sexu nu mai e o prioritate, ca la inceputul relatiilor, cand tensiunea e mare, si doar iti place sa-ti lipesti trupul de al meu. Goi. Doar iti place sa ma admiri, si sa facem concurs cine e mai slab. Dar cum, cum sa nu te doresc, cand nu te-am avut. Cum sa nu iti amintesc in fiecare zi, cat de mult tanjesc dupa momentul in care, te lipesti de mine, si primul lucru pe care-l fac dimineata, este sa te simt. Sa te simt cum te scoli, si apoi te trezesti. Cum deschizi ochii, si cum incepi sa realizezi ce se intampla in jurul tau. Cum lumea viselor s-a spulberat si tu inca mai ai impresia ca e un vis pe undeva.

Oare noua ce ne lipseste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post pentru tine : FEMEIE !
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories