Loading . . .
Ma descopar in fiecare moment

Ma descopar in fiecare moment

Uneori aveam temeri. Uneori se întâmplă să mai am. Nu înțeleg nici acum multe lucruri, dar am renunțat să mai încerc să înțeleg. În viață trebuie să înveți să spui da și să te lași purtat de val. Asta este ceea ce contează cel mai mult. Asta și nimic mai mult. Apoi ai devenit tu – cumva – o parte importantă, iar eu continui să mă întreb de ce. Trebuie să recunosc că temeri încă mai sunt. Cred că m-am ars de prea multe ori ca să nu mai fie. Poate că la un momentdat am să mă obișnuiec cu ideea și mă voi adapta complet. Poate este doar o parte din mine de care n-am să scap vreodată dar am să învăț să o controlez. Bănuiesc cumva că la fel ești și tu, pentru că mă uit în ochii tăi senini și văd că undeva, dă să se stingă flacăra de la teamă.

Așa ne descoperim noi. Unul pe altul prin privirea celuilalt. Ne lăsăm hipnotizați  de tot ceea ce înseamnă mângăieri, sărutări, îmbrățișări și futaiuri ca niște copii adolescenți care tocmai au descoperit că prezervativele folosesc și la altceva, nu doar la a le umple cu apă și arunca după oameni pe stradă.

Ne place jocul acesta și nu am face nimic ca să ne oprim. Vrem sa descoperim tot ce este de descoperit, fiecare centimetru al plăcerii, fiecare orgasm, fiecare moment care ne face să gemem sau să gâfâim de parcă nimic nu ne-ar putea opri.

Plăcerea este – cu siguranță – singurul lucru pe care-l avem în comun.

Plăcerea este lucrul care ne face să fim cât mai flămânzi unul de celălalt. Să nu ne săturăm nicio secundă.

Buzele tale care se preling cu poftă pe spatele meu, mă fac să gem în fiecare moment. Găseam atât de plictisitor preludiul acesta, dar lângă tine, tot ce reușesc este să savurez fiecare atingere a ta. Savurez totul pentru că știu că mă duce spre orgasmele după care tânjesc.

Tânjesc după artificiile, care mă fac să nu mă opresc din scris. Tânjesc după tine, să te simt în minte, să îmi plimb degetele peste tine. Săte ating și să te savurez. Să mă mulez in jurul tău, așa cum te mulezi și tu în interiorul meu. Te simt cum pulsezi cu poftă, te văd cum vrei să te abții. Suntem nesătuli, flămânzi, ne descoperim unul pe altul prin orgasme.

DSCN9215-222

One thought on “0

  1. Placerea… de a face sex, dorinta, pasiunea, ardoarea. Sexul brut, contopirea, impreunarea… Futaiul!
    Si totusi… prea putin. Acum, nu. Dar candva, da.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post nu sunt Okay.
Next post Orgasme disparute in van

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: