Loading . . .
Intrebari si raspunsuri (partea 2-a)

Intrebari si raspunsuri (partea 2-a)

Am promis eu că voi răspunde mai des la oamenii care-mi scriu anumite lucruri peste tot. Așadar, astăzi, așa, ca de weekend prezint câștigătorii celor mai mișto mesaje din ultima vreme venite pe adresa redacției.

** tobe **

Nu știu cine a spus că eu nu am încercat astfel de experiențe. Tind să cred că nu prea m-ai citit. Posibil ca eu să am dreptate. Nu doresc să testez astfel de experiențe cu tine.

Mulțumesc de aprecieri, sper să te văd prinzând și curaj și comentând pe la articolele care-ți mai inspiră escapadele, atât prin Transilvania cât și prin mintea ta.

Așa să fie. Amin!

mulțumesc din suflet! Să ne citim cu drag și cu plăcere cât mai mult! Să ne visăm vampiri și să sugem energie sau orgasme. După preferințe

Dacă vrea cineva să meargă…

Dacă are cineva un răspuns cum să-l țină mai mult….

Ibidem.

~o~

Acestea fiind spuse, cam astea au fost mesajele din ultima vreme care m-au făcut să ridic o sprânceană. Să știți că selecția lor nu este ușoară. Posibil ca pe viitor să readuc la suprafață mai multe platforme pe care stau, nici nu vreau să știu cum arată anumite mesaje din inbox-uri. Este greu sincer, ca printre atâtea dick pics, care mai de care, să faci o selecție de mesaje.

Să ne citim uzi și pofticiosi!

One thought on “0

  1. ai putea sa mai incerci daca vrei anul acesta “pegging”, nu stiu cat ai fii de incantata.. dar este o idee 🙂

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Maneaua orgasmelor mele
Next post Fet Boutique, sau cum sa te inspiri

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: