Loading . . .
Curajul de a cere

Curajul de a cere

A fost destul de greu să am curajul să cer ceva. Chiar dacă știai ce îmi place. Sau poate că nu știai. Adevărul este că toate jocurile noastre erau atât de mișto încât nu știam ce să cer. Ce să vreau. Dacă ar trebui să îmi doresc mai mult. Să îmi doresc o combinație între tine și cei de înaintea ta. Combinația perfectă a orgasmelor vine în momentul în care ne simțim amândoi dorințele. Chimia, sexualitate, gândurile, toate astea se simt exact în secunda în care ochii se intersectează. Poți să citești cu ușurință fiecare atingere pe care celălalt își dorește să o facă, fiecare centimetru al corpului care trebuie atins și cum. Reacțiile vin prin cuvinte, zâmbete și alte atingeri. Totul se crează dintr-un remix perfect de gânduri, dintr-o intersecție a gândurilor, a fanteziilor care mocnesc și ar exploda în orice moment dând naștere unor orgasme.
Vorbesc prostii, nu ai cum să simți anumite gâduri. Este mai mult decât greu să le impui unor oameni, să le transmiți sub o formă sau alta. Așa că tot ce rămâne de făcut este să accepți ce se întâmplă și să spui. Să vorbești.
Extremele plăcerii în care mă duci tu, îmi fac mintea să se oprească. Corpul meu freamătă de plăcere așa cum nu știam că poate să o facă. Febră usculară și dureri din fiecare colț al corpului meu. Nu este o durere rea, nu este o durere care persistă, este mai mult amintirea nopții care a trecut, amintirea lucrurilor. Atunci când îmi amintesc, mă ud instantaneu. Îmi amintesc starea, îmi amintesc trăirile, cum pui mâna pe mine și mă ud instantaneu. Sforile care se învârt încet în jurul corpului meu. Fiecare centimetru de sfoară. Respirația ta pe corpul meu. Cum eviți să mă atingi și totuși reușeti să o faci.
Mă mănâncă pielea și îmi vine să mă scarpin. Știu, este efectul secundar pe care îl am de la nenorocita asta de sfoară. Creierul meu o ia razna, instinctul de conservare îmi spune că poate nu ar fi o idee perfectă să îmi legi fiecare centimetru al meu. Dar îmi doresc asta. Îmi doresc să nu am puterea să mai fac pe mironosița, să mă fâstâcesc și să mi se facă somn în cel mai nepotrivit moment.
Rămân activă, mai mult decât trebuie. Respirația mi-e sacadată de poftă, iar cu fiecare centimetru al corpului meu care este acoperit de sfoară îmi doresc mai mult. Privirea ta mă liniștește. Știu că nu se va întâmpla nimic din ce nu mi-aș dori să se întâmple. Știu că nu vei face lucruri pe care nu aș vrea să le fac, știu că vei profita de fiecare orgasm al meu și va trebui să îl merit. Să îmi cer voie, să mă abțin și să explodez în palma ta – pe limba ta. Să te strâng cu fiecare mușchi și să deschid gura ca să te primesc adânc în mine prin fiecare metodă prin care aș putea să fac asta.
Legăturile nu sunt niciodată prea strâmte sau prea largi. Sunt perfecte. Nu îmi fac nicio secundă griji că vor rămâne urme. Știu că singurele urme pe care o să le lași pe mine sunt în momentul în care voi zace epuizată la tine în brațe cu toate gândurile mele – toate ideile mele – care vor da năvală peste mine.
Îmi doresc lucruri pe care nu știu cum să ți le spun. Vreau să ghicești că trebuie să te oprești exact cu secuntele alea înainte să pierzi controlul asupra orgasmelor mele. Vreau să îmi citești corpul și reacțiile așa de bine cum te citești pe tine. Reacționez cu fiecare fibră, fiecare centimetru al meu la orice atingere a ta, fie că este directă sau indirectă.
Adânc, adânc în ființa mea, îmi doresc mai mult, mult mai mult. Este frumos să știu că și tu vrei mai mult, dar oare, ne întâlnim plăcerea gândurilor, doleanța mare de a vrea mai mult în același punct?
Faci un pas în spate ca să mă admiri ca pe o operă de artă. Acum am devenit opera de artă a mâinilor și plăcerilor tale. Ți-ai petrecut timpul făcând din mine o operă care trebuie admirată. Construiești plăcere și stabilești limite.
Cine a spus că este ușor să ai orgasmele exact așa cu ți le imaginai în cele mai ascunse gânduri ale tale? Sau ale mele? Da, am uitat, acum este vorba despre mine. Ai să mă întrebi când o să fie vorba despre tine. Momentul acela a fost exact în momentul în care ai folosit frânghii pe corpul meu să îți marchezi teritoriul și să te asiguri că fiecare orgasm al meu va fi mai mult decât meritat.
Împlinit.
Da, acesta este un cuvânt frumos. Un cuvând care se potrivește poate mai mult cu contextul.
Un orgasm împlinit.
Mintea mea este goală, dar aș vrea să plece departe. Vreau să mă detașez de mine și să văd de undeva, dintr-un colț, cum mă transformi în ceva ce mi-am dorit să fiu sub mâna ta. Cum mă faci să tânjesc, să strig și să aștept fiecare secundă de plăcere maximă.
Îți plimbi încet mâinile pe corpul meu. De fapt, le plimbi fix pe linia pe care o trasează frânghia peste mine. Aluneci undeva de pe ea, doar atât cât să îți simt direct atingerea pe un sfârc, pe un colț de spate sau pe abdomen.
Mi-ai spus deja că nu vrei să mă atingi. Văd asta ca pe o provocare pentru amândoi. Cum vrei să te folosești de toate astea fără să mă atingi nici măcar o secundă?
Știi că tânjesc după atingerea ta, așa că te-ai gândit să mă înveți să mă bucur de tine chiar și fără să te simt.
Închid ochii și mă las pe mâinile tale. La propriu. Îmi las toată ființa mea să fie co-dependentă de gândurile tale. Poate nu este cea mai bună idee pe care aș putea să o am în acest moment, dar este – cu siguranță, un lucru pe care mi-l doresc. Am să las fiecare centimetru al meu, fiecare respirație să îți aparțină. Mă topesc sub legături din dorința de a simți atingerea ta. Sper în fiecare moment că nu vei reuși, că pofta va fi îndeajuns de mare încât să schimbi fantezia la mijlocul acesteia. Sper că voi simți cum devin a ta, cum domini fiecare centimetru, geamăt și suspans pe care îl creezi în mintea și corpul meu.
Devin iar prea melodramatică și metaforică. Este vorba despre un futai, de-o aparținere de corpuri. Împlinera unei fantezii și negarea orgasmelor. Negarea tuturor lucrurilor pe care mi le doresc. Trebuie să învăt să profit de fiecare moment al respirației tale pe pielea mea. Să mă bucur de mine și să mă controlez. Să las orgasmele să curgă cu poftă prin fiecare por al meu. Să picur de plăcere în palma ta și să mă preling pe degetele sau pe limba ta. Ochii mei să știe să transmită plăcerea, orgasmele, dorința de mai mult. Nu te oprești indiferent de ce aș vrea să spun sau ce aș reuși chiar să zic.
Atunci când tânjesc după tine, chiar nimic nu mai contează. Nu mai reușesc să gândesc, timpul se oprește de parcă tu ai fi cel mai puternic magician – sau drog – al meu.
Trebuie să învăt să mă controlez.
Trebuie să îmi doresc mai mult să te am.
Vreau să te las să faci tot ce vrei.
Aproape tot ce vrei.
Mai bine tot ce vreau eu.
Iar eu te doresc flămând și hotărât. Să te joci cu orice parte a corpului meu fără să te apropii de fapt prea mult de zonele erogene pe care le cunoaște toată lumea. Nu ești mainstream. Ești ceea ce îmi doresc acum în materie de orgasme. Mai bine spus, în materie de orgasme pe care vreau să mi le oprești înainte de a le avea. Oprește-te din toată joaca ta atunci când vezi că am reușit să găsesc un mod prin care să mă excit, chiar dacă tu nu faci nimic.
Lasă-mă să mă concentrez la respirația ta, la privirea ta, la atingerea ta – care de fapt nu mă atinge.
Orgasme fără atingere.
Da, acesta este un lucru pe care mi-l doresc, iar tu, cu siguranță mi-l vei da.

<< va urma >>

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post posesivitate
Next post Insomnii si cafea

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: