Loading . . .
Vise inainte de cafea

Vise inainte de cafea

Uneori am sentimentul acela de ceva e prea perfect aici. Am sentimentul acela si acum, cand te privesc cum zambesti si ma mananci din priviri in timp de imi beau ceaiul si fumez o tigara. Da. Si eu fac acelasi lucru. Te-as devora aici si acum. Dar nu este momentul, este putin prea devreme si vreau sa simt directia inspirationala in care ma duci.

Mintea mea o ia razna de cate ori pui cate o intrebare. Mintea mea pleaca mult prea departe si pentru un moment ma trezesc visand cu ochii deschisi si deloc atenta la ceea ce spui. Imi revin. Trebuie sa-mi concentrez atentia la tine acum. Sa vad mai departe de perfectiunea pe care mintea mea o contureaza cu fiecare cuvant, zambet, privire si atingere pe care le faci.

As vrea sa fie vara si sa fiu in fusta. Toamna asta racoroasa ma face sa ma imbrac prea gros, dar ma face sa imi doresc tot mai mult sa ma lipesc de tine. Sa te simt foarte aproape de mine. Sa-ti simt fierbinteala din fiecare centimetru al trupului. Sa-ti simt mainile flamande care se plimba prin parul meu, pe gatul meu, sanii, spatele, buzele. Da! Buzele tale care ma fac sa mi le rontai pe ale mele in fiecare moment. Buzele tale care ma  fac sa ma excit doar imaginandu-mi-le. Imi intaresti sfarcurile in fiecare moment in care vorbesti. Mintea mea te viseaza in fiecare secunda cum ma devorezi, cum ma domini, cum ma faci sa ma las pe mana ta si sa ma dedic tie. Sa faci orice doresti, pentru ca acela va fi momentul in care, zambetul tau se va mari pe fata iar orgasmele mele vor veni tot mai multe, mai galagioase si mai puternice.

Te visez si te simt, de fiecare data cand mintea-mi zboara la tine. Fac asta din momentul in care te-am vazut prima oara, m-am pierdut in tine, iar acum, tanjesc dupa a ma pierde tot mai tare, de a ma regasi apoi.

tumblr_nglt5xsBji1tme9oio2_500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Legenda pasiunii
Next post Orgasme ascunse

Arhiva

Categories