Loading . . .
Jurnal de bord

Jurnal de bord

Nu imi  vine sa cred ca pot sa scriu acest articol in starea asta. Stiu, te intrebi in ce stare. Eu nu credeam vreodata ca lucrul care-l simt eu ar putea fi un efect secundar al sexului. Poate ca am refuzat asta, dar acum, ca am intalnit baiatul potrivit care sa-mi dea un asemenea sentiment ar fi momentul de rigoare in care sa-l recunosc.

Nu vreau sa vorbesc despre sentiment acum, vreau sa vorbesc despre baiat. Despre cat de mult imi place sa zac la el in brate, sa-l sarut ore intregi si cat de bine ma simt atunci cand mana lui este in parul meu, trupul meu lipit de al lui. Imi spune cat de mult imi adora fundul si totusi inca nu mi l-a inrosit.

Ah, ca vorbeam de rosu, patul lui. Vai, ma innebuneste. Este exact ce imi doream de la un pat. Parca cere sa fie cineva legat de el. Patul acela cerseste niste fantezii sexuale neimplinite. Patul ala vrea sa aiba tot timpul doi oameni in el.

Mainile lui se plimba pe tot corpul meu. Ne dezbracam aproximativ in acelasi timp, de fapt doar el ma dezbraca. E prima oara cand il vad gol complet, chiar daca nu este prima oara cand il savurez. Mi-a facut pe plac, si imi place faptul ca ma ascultai n unele idei. Ador mainile lui plimbate pe tot corpul meu. Felul in care ma savureaza si vrea sa-mi demonstreze ca intre noi doi el e seful. El este cel care spune cand avem orgasme si cand nu. El este cel care stabileste totul. Ce sa mai intind povestea? El domina. Vine peste mine si imi arata ce mascul feroce este, imi arata o revansa cum de mult fundul meu n-a mai simtit una. Si cand spun fund nu ma refer la anal, dar fundul meu se loveste cu o viteza de corpul lui si intr-un ritm in care nu credeam ca ar putea provoca placere. Nu prea mai simt nevoia acelor palme din cand in cand care sa-mi dea un chef un pic mai mult de viata pentru ca deja el face asta lovindu-si trupul de fundul meu si spunandu-mi in fiecare moment cat de mult imi adora fundul.

Stiu ca fundul meu este tot ce mai am de valoare si reuseste sa atraga o privire, doua, dar de data asta m-am ales chiar cu un fan. Chiar daca in mod normal pozitia aia in care el e in spatele meu si eu in patru labe nu este printre favoritele mele, a reusit sa o faca. A reusit sa ma faca sa spun da doar pentru ca sentimentul este unul incredibil.

Chiar daca toate aceste pozitii nebunatice m-au extrasatisfacut, si mangaierile alea m-au innebunit, tot m-am visat legata de pat. Nu am reusit de data asta dar sper ca, de data viitoare sa nu mai fie niciun motiv pentru care sa scap nelegata. L-as lega pe el, dar orice mascul feroce legat de pat, in culmea excitatiei rupe patul sau legatura. Nicio varianta nu e buna.

Sa revin acum la sentimentul meu. Stii ca ceva nu e ok in momentul in care constati ca ai febra musculara la buci. Cum ma sa ai febra musculara de la sex? Cum sa ma doara muschii pentru ca m-a futut si mi-a placut. Nu mi se pare corect fata de el. Vreau sa vad ce om s-a mai plans de febra musculara de la buci. Un celebru inca viu spune ca iti dai seama ce pozitii ai prestat dupa febra musculara de care te plangi a doua zi. Eu va spun dragelor (si dragilor) ca febra musculara dupa sex, e cel mai tare sentiment pe care poti sa-l ai in viata. Aproape la fel de tare ca orgasmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Caci ma doresti si te doresc
Next post The rubik man

Arhiva

Categories