Loading . . .

Un pat vibrant

Adevarul este ca nu am crezut niciodata ca asta se poate intampla. Adevarul este ca am uitat si ca s-a intamplat asta vreodata. Imi amintesc foarte vag de noi doi, rostogolindu-ne in pat si fara sa stim foarte sigur ce urmeaza sa facem. Ne-a trebuit multa vreme sa ne hotaram daca ne pupam, dormim, ne tachinam sau o sa ne futem in draci.

In general reusim sa ne futem in draci, in sensul ca ne faceam indeajuns de multi draci reciproc incat niciunul dintre noi sa nu savureze asa cum trebuie un orgasm. Asta se intampla daca pui doi copii hormonati sa faca sex – ca la carte. Tin totusi minte ca imi placea mai mult mie decat tie, iar tu erai tot timpul nemultumit pentru ca “tu ai bucata ta de orgasm, eu nu!”. E drept – de cele mai multe ori ma ofticai reprosadu-mi ca nu te asteptai sa vin si astfel ti-ai facut de cap cu niste porn-uri.

Acea seara in care ne-am prostit amadoi filmad si pozand multe amanunte. Acea seara in care mi-ai bagat o pera sub fund ca sa schimbam usor pozitia, iar tie sa-ti fie mai usor, mai alunecos, mai adanc. Acea seara pe care nu mi-o amintesc cu mult mai clar decat celelalte, dar acel pat care vibra din cauza basului din boxe, mi-a facut corpul sa tremure intr-un mod placut pe ritmul in care te miscai tu.

Nu mi-a placut niciodata  sa imi urle muzica in camera, dar daca atnci cand tu ai deasupra ta, un baiat care vrea sa te faca sa urlii mai tare decat pot boxele lui sa urle, si iti ofera un pat care se misca, atunci savureaza fiecare secunda a orgasmului, pentru ca altfel nu vei aprecia niciodata valoarea unei melodii cu bas puternic

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La finalul zilei, sunt FEMEIE !
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: