Loading . . .
imi cer scuze

imi cer scuze

Imi cer scuze ca atunci cand m-ai batut pe umar cu jumatate de mana sa ma saluti, nu te-am tras sa-ti spun cat de dor imi este de tine. Cat de mult m-am gandit la tine in ultima vreme. De cate ori m-am intrebat daca esti bine. De cate ori mi-am dorit ca buzele tale sa se impiedice de ale mele in drumul spre un zambet.

Asa, cum faceai uneori.

Imi e dor de calmul tau. De mainile tale care ma imbratiseaza si ma fac sa imi dau seama ca nimic in jurul meu nu mai conteaza. Nici EL. Nici EA. Nici nimeni. Ca suntem doar noi doi. Ca lumea in jurul nostru a disparut si totul este in capul nostru. In mintea noastra nebuna care-si doreste sa nu fie uitata. Da. Asta ne-am dorit amandoi: pe cineva care sa ne faca sa ne simtim umani. Pe cineva care sa ne faca sa simtim ca suntem altceva in afara de ceea ce simteam ca suntem.

Nu mai conteaza nimic acum. Conteaza doar scuzele pe care ti le datorez eu tie. Pentru ca eu stiu si realizez cat de mult am tremurat de nervi de cate ori m-am simtit ignorata. Stiu ca poate toata situatia dintre noi era mult prea tensioanata ca sa mai existe ceva.

DAR

dar

dar

Te doresc. Vreau sa te simt aproape. Vreau  sa-ti vad calmul ala. Vreau sa iti simt mainile cand se plimba pe spatele meu. Pe sanii mei. Peste tot corpul meu pana cand incep sa musc din urmarul tau orgasmele pe care mi le cersesti cu atata pasiune. Da. Pasiune!

Ai sa-mi gasesti toate scuzele si motivele. Ai sa-mi gasesti toate promisiunile si soaptele. Ai sa-ti amintesti ce ti-am spus. Toate cuvintele doar ca sa-mi spui ca am mintit. Ti-am spus ca o sa fiu intotdeauna acolo. M-ai cautat dimineata in pat si nu eram. Erai atat de praf si vroiai sa ma stii aproape de tine. Eram undeva departe. Eram poate cu altcineva. Tu la fel. Conteaza oare toate astea? SAU conteaza cat de mult te doresc?

E greu sa accepti ca exista cineva in lumea asta care poate sa-ti promita tot ce ti-a promis EA. Stiu exista sansele ca acel cineva sa nu se tina de promisiune – asa cum nu te-ai tinut si tu. Vorbim despre ce aici? Despre iubire? Sentimentul ala care dispare dupa 3 beri sau sentimentul ala in care in cea mai importanta zi a ta, tot ce-ti doresti e sa te imbeti si sa o ti in brate? Exact. Da. Vorbim despre nimicuri. Acele nimicuri care conteaza si care ne fac sa fim umani.

Asta fara sa discutam despre faptul ca eu am incredere oarba in tine, care ai aparut intre orgasmele mele, intre picioarele mele trezindu-ma din orice amorteala pentru ca erai cu limba ACOLO. Da, totul este despre tine. Despre tine vorbim, care ai . Da. Ai facut aia. Acum bocesti. Judeci. Ignori. Tot. Toate femeile sunt curve. Toate vor acel ceva pe care nu poti sa-l oferi si te simti asa – inutil. E greu sa-ti dai seama ce vor femeile (mai ales dupa ea). Stiu. Nu vrei sa mai stii nimic.

Vreau doar atat:

Vreau sa-ti amintesc cum se simt saruturile noastre, in fiecare seara. Sincere, pentru ca te doresc atat de mult precum meriti. Pentru ca nu-mi pasa cine ma vede ca te sarut, oricine m-ar vedea o sa stie ca esti al meu. Este pasiunea aia care nu pune la indoiala nicio secunda dintre noi. Este atingerea aia care spune ca sexul nu a contat vreodata – vezi noptile alea fara sex, si totusi ne-am cautat a doua zi. Vezi tot ce este de vazut, numai te rog! Deschide ochii si realizeaza ca sunt aici. Te astept.

Vreau doar sa ma iei in brate si sa ma saruti. Atat. Nu vreau sa-ti ceri scuze, pentru ca probabil a fost o exagerare a amandurora. Nu vreau decat sa te simt al meu. Vreau sa te simt al meu pana cand tastele astea or sa explodeze. Vreau sa te simt al meu pana cand o sa vii sa-mi spui: vreau alta! Vreau sa te simt al meu. Atat.

Chiar daca nu o sa o fac. Chiar daca tu nu o sa-ti calci pe orgoliu (cum ar trebui uneori). Stiu sigur ca de cate ori o sa gasesti infernul o sa te gandesti la mine. Iar romul o sa aiba acelasi efect.

te doresc

te vreau

ce vrei mai mult?

eu pe tine.

tumblr_mw8xqhnbME1qjm9bpo1_500

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Coroana mea
Next post vreau sa ma seduci

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: