Loading . . .

Cauta-ma

De cate ori vad cate un mesaj cu “cauta-ma”, imi amintesc melodia aia de la Taxi. Aia cu “cauta-ma tuuuuuuu”. Te caut si te gasesc destul de repede. Te caut si te  gasesc acolo unde stiu ca esti. Te gasesc in poftele pe care mi le faci. In momentele in care lucrez, in care sunt exagerat de ocupata, orice lucru de acest gen, tu imi trimit un mesaj ca ar fi momentul sa te caut. Nu o fac in acel moment pentru ca in general nu pot, in schimb stiu ce ma asteapta. Ma asteapta o poza cu el flamand, ma astept sa te simt cum vrei sa ma manci. Te caut si constat in fiecare moment ca-mi este tot mai greu sa nu vreau sa te gasesc si atunci cand nu te caut. Astept momentul in care iti vine pofta sa te  gasesc pentru ca eu te-as cauta in fiecare clipa. Vad secundele, vad orgasmele, vad placerea si dorintele. Vad tot ce ar fi de vazut iar asta ma face sa-mi doresc tot mai mult sa TE CAUT!

Te caut si tu ma cauti. Ideile noastre se intalnesc la mijloc si se completeaza. Ideile noastre comploteaza in fiecare moment chiar fara sa ne dam seama. Nu reusim sa planuim nimic iar asta ma enerveaza pe cat de mult imi place. Orice plan se destrama din aceeasi cauza de hormoni, din aceeasi cauza de pofte, din simplu fapt ca te-am cautat si mi s-a facut pofta de cu totul altceva atunci cand te-am gasit.

Este enervant totusi sa incerci sa te concentrezi la un lucru, este enervant sa incerci sa lucrezi la un anumit proiect, imi vine sa urlu in momentul in care eu trebuie sa ma concentrez pe cu totul altceva iar tu simti nevoia sa te caut. Vreau sa te caut, nu ma intelege gresit, dar uneori atunci cand imi spui sa o fac. Atunci cand stiu ce ma asteapta daca o fac, ma simt ca un copil atunci cand umreaza sa primeasca multe cadouri de ziua lui. Stie ca le va primi, dar nu le poate desface pe toate in acelasi timp.

Te caut. Ma cauti. Rezultatul incepe sa devina evident. Sa incepem cautarea. Reincepem cautarea. Unde esti?

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La multi ani tie!
Next post Nymph()maniac sau psihologia judecarii oamenilor din jur

Arhiva

Categories