Loading . . .
Scriind cu tine de fata….

Scriind cu tine de fata….

De multe ori mi-am dorit asta. Mi-am dorit chiar sa te provoc pe tine sa scrii de fata cu mine. E drept ca ma vezi butonand telefonul si realizezi ca ma leg de orice zici tu si corelez cu  idee care are sau nu are sens dar pe care reusesc sa o dezvolt indeajuns de bine incat sa fi mandru de mine, sa nu-ti vina sa crezi ca inca vorbesc desre tne in article. Stiu, nici mie nu-mi vine sa cred ca inca mai vorbesc despre tine in articole.

Ma uit la tine de peste laptop si presimti ca iar mesteresc ceva. Acum nu mai am telefoul in mana. Ar trebui sa-ti arat cum sa scrii si tu articole pe ipod si asa sa scriem amandoi deodata in timp ce e sorbim cafeaa si schimbam priviri, mangaieri si pupici. Lumea se uita ciudat la noi, dar un ecran alb si un scris pe ecran nu atrage atenta nimanui. Oricum daca cineva devine prea interesat de ceea ce scriu eu aici pot sa mut pe jocul de pe facebook si atunci nu-mi va mai acorda atat de multa atentie.

Sa revenim la tine. Sa revenim la mana ta care se plimba iar flamanda pe piciorul meu. Sa discutam pentru inceput despre masajul pe care ai putea sa mi-l faci la picioare daca tot esti cu mana acolo, sau de cum as fi putut eu acum sa savurez o cafea in varful patului tau in timp ce tu-mi faci masaj, in timp ce tu ma saruti, in timp ce tu vrei sa-mi indulcesti cafeaua cu tine, pentru ca deja te-ai saturat sa o beau asa porno – fara lapte, fara zahar !

As putea ca eu sa fiu noua ta cana de cafea. Ai putea sa o sorbi de pe mine pentru ca eu sunt indeajuns de dulce incat sa nu mai ai nevoie de frisca, lapte, sau zahar. Sunt indeajuns de uda incat nu te las sa te dezhidratezi…

Stiu ca acum ai vrea din toata inima sa vezi ce scriu dar ma misc prea repede si incepe sa ma amuze sa scriu de fata cu tine. Incep un subiect, te fac sa vorbesti, te aprob de dupa monitor si iti arat ca nu ma joc, chiar te ascult. E drept, daca eram la tine, acum eram departe de tastatura, trantita pe pat sau pe birou, cu tine savurand fiecare centimetru din mine, cu mine gandindu-ma ce bine o sa dea intr-un articol tot ce-mi faci….

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Caut muza full-time
Next post Momentul potrivit

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: