Loading . . .
Zona de confort

Zona de confort

Stiu ca iti place sa ma scoti din zona de confort pe cat de mult poti. E ceva ce iti place, e ceva ce adori atat de mult incat uneori cred ca acela este singurul tau scop atunci cand imi spui ca vrei sa ne vedem. Nu stiu de ce iti face asta placere, pentru ca nu ajungi in zone ale limitelor orgasmelor ca sa spun ca inteleg. Nici nu simt eu ca reactiile mele sunt ciudate sau ceva, sa imi dau seama de ce iti place atat de mult sa ma scoti din zona mea de confort.

Ma intreb uneori daca ceea ce iti place de fapt este modul in care ma tot revolt eu atunci cand ma scoti din zona de confort. Oricum nu cred ca este corect, pentru ca tu iti construiesti toata zona de confort pentru tine, lasandu-ma pe mine sa ma descurc, sa ma adaptez daca vreau, daca nu imi convine, sa nu mai vin.

E simplu cand pui asa problema, dar oare ce s-ar intampla daca nu m-ai scoate din zona de confort? Daca ai renunta la putin din al tau ca sa imi oferi si mie. Sa ne intalnim la jumatate – cumva. Sa vedem daca asta nu schimba cumva toata interactiunea sexuala dintre noi. Asa ar trebui, ar fi usor. Ar putea sa faca totul mai usor, sexual, orgasmic, dar tu nu. Tu vrei afara din orice te poate face sa te simti confortabil.

Daca taci douazeci de minute te fut< Poftim? Ce zici ma? De ce sa tac? De ce sa ma pui sa tac cand oricum noi nu conversam, in majoritatea timpului eu monologhez. Daca tac primesc orgasm? Ce crezi ca-i aici, studii de gamification prin sex? Cate orgasme primesc daca tac douaj de minute? Bine. Provocare acceptata. Asa ca am tacut si am asteptat sa treaca cele 25 minute. Am inchis ochii si mi-am lasat mintea sa zboare peste tot. Incercam sa nu ma gandesc la nimic sexual, nu cumva sa-ti fac viata mai usoara si sa poti sa ai o scurtatura spre vreun orgasm. Nu aveam de gand sa te ajut prea mult la acest lucru.< Cand mi-a expirat timpul am vrut sa vorbesc, dar mai apoi m-am gandit sa tac. Eram cu ochii pe ceas iar tu deja erai cu mainile pe mine. Imi punea intrebari provocandu-ma sa vorbesc, dar intrasem deja in zona mea de confort si-ti aruncam foarte multe cuvinte in gand. Obsecene multe dintre ele, dar asta nu este neaparat relevant acum. M-ai provocat intr-una sa vorbesc, nu am vrut, nici macar dupa. M-ai provocat sa imi iau singura orgasmul de sup nad, dar m-am abitionat sa raman in zona mea de confort. Pot sa-ti spun sincer, ca ai reusit. M-ai facut sa tac si ai facut ceea ce-ti place. M-ai scos din zona de confort. Te-ai tinut si de promisiunea cu sexuletul, incercand sa-mi oferi cat mai multe orgasme, incercand sa ma faci sa te opresc. Sunt prea fudula sa iti spun ca nu mai vreau sau ca nu mai pot. Imi place, nu prea este sa nu-mi placa. Imi place ce faci, imi place cum te misti. Imi place cum incerci sa ma scoti din zonele de confort dar te urasc de cate ori fortezi nota.

uneori, prefer zilele cand nu ne futem, pentru ca stiu ca nu mai stam pe intuneric dezbracati ca niste pubertari timizi.

tumblr_n2frttKihs1qcafn3o1_500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ma transformi intr-un diavol
Next post O muza si-un meduz

Arhiva

Categories