Loading . . .
Pasiunea dintre noi

Pasiunea dintre noi

Uneori toate aceste lucruri nu conteaza. Uneori cat te iubesc de mult este doar un motiv sa faci sau sa nu faci anumite lucruri. Uneori faptul ca vreau sa te devorez ca un om care n-a mancat nimic de prea mult timp este iar un amanunt prea putin relevant pentru noi doi. Toate lucrurile astea ar trebui sa nu conteze si totul sa dispara atunci cand suntem doi. Atunci cand sarutarile si mangaierile ne fac sa devenim unul. Atunci cand gandurile nu-si au loc nicaieri in noi si mintea noasta este goala, atunci cand tot ce avem in noi este un instinct carnal.

Atunci ar trebui ca toate astea sa nu conteze. Atunci! Iubirea nu are ce cauta in carnalitate, chiar daca pasiunea este un plus in sex de cele mai multe ori. Nu trebuie sa conteze absolut nimic din toate astea pentru ca multe dintre aceste lucruri sunt supraestimate si nu reusesc decat sa nasca sentimente si ganduri are nu-si au locul in astfel de momente.

Nu vreau sa gandesti toate lucrurile astea. Nu vreau sa existe tensiune mai mare decat exista deja. Nu vreau sa fie altceva in afara de doi oameni care se doresc. Sexul e ceva carnal si animalic. Atunci cand intervine pasiunea devine ceva mult mai placut din multe puncte de vedere, dar daca pasiunea este prea mare, totul se pierde undeva pe drum. Totul se pierde si devin iar saruturi infinitie fara niciun fel de continuiate. Nu vreau sa crezi ca sunt un demon care se gandeste numai la sex, dar la cum se joaca hormonii in noi in aceste momente, demonul este ultimul lucru la care m-as putea gandi.

Pasiunea pe care o ai atunci cand faci toate acele lucruri trebuie sa ramana acolo. Trebuie sa te simt ca ma doresti pe cat de mult imi arati si cu alta ocazie. Trebuie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Autoportret
Next post Azi am sa tac

Arhiva

Categories