Loading . . .
Pofte infinite

Pofte infinite

Iar când îți văd zâmbetul, nimic nu mă mai oprește să îmi doresc să te sărut într-una. Am pofta nebună să îți simt limba pe tot corpul meu. Să îți simt mângâierile, trupul, șoaptele. Să simt fiecare părticică din tine. Mi-e poftă să te văd gemând, să te simt cum tremuri. Mi-e pofta de tine. Îmi pierd cuvinte, idei, coerența, dar câștig orgasme.

Mi-e poftă și nu mă pot opri. Mi-e o pofta continuă de a te avea, a te simți, a avea toată respirația ta la mine în ceafă, la mine pe sâni. Limba și buzele tale care se plimbă peste tot trupul meu. Felul în care mă faci să îmi arcuiesc spatele de plăcere, să gem. Ce ușor vin orgasmele.

Ador zâmbetul tău când observi că ai reușit să-mi dai orgasme mici, din lucruri mărunte. Asta doar pentru că mă ții excitată mereu lângă tine.

Când mă lipești de ușă, de perete, îți simt brațele puternice pe trupul meu. Te lipești de mine. Sunt prea udă ca să mai conteze ce reușesc să gândesc. Mintea îmi zboară în mii de părți și tot ce reușesc să șoptesc sacadat este:

Fu-te-mă-te-r-o-g!!!!

Zâmbetul acela mârșav care mă face să știu că o să mă fuți în draci. Picioarele mele arată perfect lângă gâtul tău. Te simt atât de bine înăuntrul meu încât mă termin instant după ce ai intrat.

Nu te opri orice ai face. Oprește-te când îți spun eu. Oprește-te când mă vezi că aproape leșin de plăcere, oprește-te doar atunci, când explodăm amândoi în orgasme!IMGP1574-4

One thought on “0

  1. Trebuie sa mi fac o analiza a vietii si sa vad care sunt cauzele pt care eu nu primesc astfel de “scrieri” de la partenera mea … e o gluma serioasa. pana la urma cam asa ar trebui sa fie intre un barbat si o femeie ….

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ce vrei?
Next post Crema de zahar ars

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: