Loading . . .
Lui Felix ii place !

Lui Felix ii place !

F. Lui Felix ii place litera F

Lui Felix ii place litera F. De aceea are un fazan. Sau poate el nu e Felix al nostru. Irelevant. Sunt atatea despre viata lui Felix care sunt oarecum irelevante. De ce ar conta ca Felix are cinci iubite, opt caini si se plimba noaptea prin padure dupa fragi si muuuu… ah nu, ala e un animal. Oricum nu conteaza. Felix are un fazan. Si lui ii place litera F.
Da, stiu ca tu acum te gandesti la o multime de cuvinte cu F. sunt enorm de multe. Deschide dictionarul la litera f, si vei observa cate lucruri poti sa afli despre Felix. Poate e Felix din “Enigma Otiliei”. E doar enigma ta, sau poate a lui. el e Felix, ii place litera F.

El e un tip un tip care, spre surprinderea ta, se plimba noaptea. E ca o fantoma. Lui Felix ii place sa i se spuna ca este ca o fantoma, deoarece, lui Felix ii place orice incepe cu f. Stiu, stiu cate cuvinte urate care te excita incep cu f, dar nu am de gand sa ti le recit eu. Eu sunt aici, ca sa iti spun povestea lui Felix, caruia ii place litera F.

Felix, se plimba intr-o seara printe blocurile numerotate cu f. F1, F2, la fel ca tastatura. Ii placea sa se relaxeze privind spre fereste. Ii place in special fereastra de la etajul cinci (five).

Ea. Numele ei e irelevant. Iubeste ca o naluca, si nimeni nu-i poate opri avantul. Nu a stiut niciodata ce sa faca sa ii atraga atentia, dar, intr-o seara, s-a gandit sa-l surprinda. In momentul in care el, i-a facut cu mana, ea l-a ignorat. Era ceva nou. Ea nu ii facuse asta niciodata. Ea tot timpul il saluta. Dar ea, in fata geamului, s-a urcat pe un scaun. Avea un halat pe ea. Si, prefacandu-se ca aranjeaza noua perdea, sta cu mainile intinse. I se vad picioarele. “Ce picioare minunate are ea” se gandeste el. Iar ea isi ridica mainile in sus, si apoi. fssss. Halatul aluneca de pe ea. Iar el. El o vede goala in fata geamului. Ea se uita la el, si duce un deget la gura. Ii spune “shhhh”. El, cauta rapid un scaun si se pune in fata geamului lui, se dezbraca si apoi o priveste. Sunt amandoi goi in fata geamului se privesc. sunt flescaiti si tremura usor. E frig in amandoua camerele. Cu o mana lipita de fereastra, iar cu cealalta incep sa se mangaie.

Ea – isi frange sanii

El – Isi acopera gura cu mana

Ea – isi baga un deget in gura

El – isi lipeste mainile de geam

Ea – coboara mainile pe talie

El – isi tanjeste minile pe geam

Ea – priveste cum pofta lui creste

El – timid isi duce mainile spre a lui… “pofta”

Ea – coboara o mana intre picioarele ei

El – lipeste o mana de geam

Ea – pune un picior pe pervaz

El – ….

Ea – incepe sa se frece frenetic. Cu o mana isi desparte labiile si cu una se freaca. Uneori baga un deget inauntru, iar apoi il suge. Cand il suge, cu cealalta mana baga alt deget inauntru. Se opreste si baga amandoua aratatoarele inauntru ei. Isi lasa capul pe spate, si se freaca, cu o pofta si o rapiditate, care ii face sanii sa salte, ochii sa se inchida, spatele sa se arcuiasca.

El – pofta lui e prea puternica in acest moment. Nu crede ca o poate privi mult timp, dar e ferm convins ca orgasmul lui, a venit deodata cu al ei, deoarece, ochii lor s-au inchis si s-au intalnit deodata.

Geamurile lor, sunt fata-in-fata, de atat timp…

Felix, o privea, pe naluca lui, dar nu a stiut niciodata, de ce fata aceea se masturbeaza in fata ferestrei. De ce se mangaie cu atata pofta, dar ii placea sa o priveasca. Mai mult decat atat. Ii placea, sa o faca, in special cand EL era in gura uneia. Ii placea sa o tina pe cealalta de cap, sa nu o lase sa il scoata din gura, decat atunci cand el o va umple de toata plaverea in gura, pe fata, va exploda intr-un urlet. O ingenunchea in fata lui, el privea.

Privea in fiecare seara, in intuneric, ca o fantoma, in timp ce o ea, o alta ea, al carei nume nu e cu f, si nici nu ii plac fazanii, facea altceva.

O felatie ca o artista. Sta in genunchi ca o profesionista si molfaie fiecare firicel al fiintei lui Felix

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Hai sa oprim timpul pentru noi!
Next post Rosu si negru

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: