Pozitii

Vreau sa testam pozitia asta

sursa foto

Uneori la capitolul asta ma tem ca am sa raman fara inspiratie. Uneori sustin cu tarie ca nu am nicio pozitie preferata, dar aparent el are intotdeauna multa inspiratie. Avantajul din a schimba pozitiile din cand in cand este ca descoperi o multime de puncte in care placerea este din ce in ce mai ntensa. Descoperi pozitii perfecte la care nu te asteptai iar asta este un lucru bun, este un lucru foarte bun. Diversitatea in viata sexuala te face sa urlii : de placere sau de frustrare – dar actiunea e aceeasi.

Imi plac pozitiile in care ne incolacim, ne lipim trupurile unul de altul. Imi plac pozitiile in care nu-mi fac griji ca nu pot sa te mangai incontinuu, ca nu ajung sa imi plimb unghiile pe pieptul tau, pe spatele tau. Nu trebuie nicio secunda sa ma gandesc ca nu ai putea sa ma vezi, sa ma mangai, sa-ti plimbi mainile peste mine.

Imi place pozitia asta, pentru ca e comoda, nu obosesti, te simt adanc si tare, ma ai langa tine, imi mangai picioarele, imi mangai sanii, imi dai mainile sa-ti rontai degetele cand iti arunc toate privirile alea care-ti spun : mananca-ma, savureaza-ma, fa-ma sa mor de placere in bratele tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.