El Muz

pinavakaro


Poate pasiunea mea nu este pentru rockeri, poate pasiunea mea este pentru barba, ciocul, pilozitatile astea faciale care ajung sa se zgarie usor de pielea mea. Atingerea aia atat de fina si in acelasi timp atat de aspra. Este probabil aceeasi placere pe care o ai tu atunci cand imi plimb eu unghiile peste tine uneori. Poate ca ceea ce simt eu este ceva mai mult, pentru ca ma excita la maxim. As putea sa ma termin doar plimbandu-ti incet toate astea pe mine, pe sanii mei, pe talia mea, peste tata splendoarea mea.

Uneori, cand te simt in spatele meu, ma excita doar faptul ca iti simt barba in ceafa, o simt cum ma zgarie usor, si coboara mai jos. Tot mai jos. Cand iti infigi dinti in fundul meu, barba ta ma zgarie si ma excita tot mai tare. Cand iti plimbi fata foarte aproape de corpul meu ca sa-ti simt respiratia, buzele tale reci, respiratia ta fierbinte si barba ta aspra imi ridica pielea de gaina. Imi place. Ti-as zice sa te opresti dar nu vreau. Vreau sa iti simt barba scarpinandu-mi fiecare particica a corpului meu pe care ai vrea sa o alinti. Scarpinandu-ma de orice mancarime, asa cum iti place tie. Potoleste-ma !


Opreste-ma din orice mancarime, atinge-ma usor sa simt doar cum foarte lin imi zgarie pielea, dar imi place. Sa simt respiratia ta fierbinte care lasa in urma ei, ca un plug, urme rosiatice mici. Asemeni unghiilor mele care-ti inrosesc spatele si fundul, barba ta imi inroseste gatul, sanii, abdomenul, labiile. Fierbinteala mea se izbeste de acele fircele de par aspre care ma fac sa ard din ce in ce mai tare. Ma faci sa vreau sa ma termin chiar daca tu nu ai inceput, ma faci sa nu mai stiu ce vreau sau cum vreau. Ma faci sa-mi fie rusine de mine realizand cat de usor m-ai putea termina in urlete fara ca macar sa ma atingi.

As vrea sa nu te dezlipesti de mine vreodata, sa nu iti tai frumusetea aia care ma zgarie (dar imi place). As vrea sa stie mai multe gagigi de ce e sexy chestia aia, si mai multi tipi cat de excitanta este adunatura aia de par din barbie daca stii cum sa o folosesti.

As fi vrut ca pentru ce am spus aici sa fi gasit si o poza cu mine, dar nu ma incadrez in peisaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.