cleo talks

Curiozitate

Uneori mă întreb dacă nu te simți singur dimineața, când îți bei cafeaua și te uiți ce s-a întâmplat peste zi.

Privești oare toate lucrurile pe care le postez? Doar de curiozitate măcar. Dacă rămân constantă, dacă am păstrat munca aia pe care am depus-o, cumva amândoi, atâta vreme.

Îți place evoluția? Îți mai trezeste idei, pofte și relaxarea care obișnuiau să o facă?

Mă bucur. Chiar mă bucur că toate astea mai au efectul acesta asupra ta.

Știu, îmi vei spune că mă umflu în pene iar. Dar uite dragul meu, toate poveștile noastre au efectul acesta minunat într-o mulțime de locuri, de minți. Trăirile și atingerile noastre, toate aventurile noastre, rămân în istoria internetului ca materiale inspiraționale pentru foarte mulți oameni. Iar pentru asta, sigur te mai umfli și tu în pene de multe ori. În special la bere cu băieți.

Oare câți oameni ai inspirat tu?

Oare câți ochi inspir eu cu fiecare cuvânt?

Oare cât curaj au dat trăirile noastre altor oameni?

Dar este treaba mea ca fiecare cafea pe care o bei dimineața să fie inspirațională și să te facă să zâmbești. Să știi că ai pornit o inspirație care fusese blocată o vreme îndelungată, iar tu ești cel care a făcut toată mașinăria să meargă ma departe. Fiecare cuvânt, fiecare moment, fiecare video, audio. Fiecare postare indiferent de forma ei.

Iar dacă știu că toate astea îți aduc un zâmbet dimineața la cafea, atunci, curiozitatea mea este mai mult retorică, pentru că eu zâmbesc la acest gând.

vibratoaredelux.ro
ți-ai pregătit poftele?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: